Jaspers

€ 39,- € 35,-

Heerlijk 3-gangen diner

Jaspers

Mediterraan, Frans
9,0 (274 reviews)
99%

Heerlijk 3-gangen diner € 39,- € 35,-

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Jaspers

Deal
Heerlijk 3-gangen diner
€ 39,- € 35,-

Aan de Ceintuurbaan in Amsterdam, vind je restaurant Jaspers. Dit is de plaats om een avond culinair te genieten!

Chefkok Jasper Videler begon dit avontuur door een culinaire reis door Nederland te maken. Hij heeft overal gewerkt en van veel verschillende plekken en mensen geleerd. Samen met zijn team zorgt hij dat je hier geniet van een totale beleving van pure gerechte, mooie wijnen en een verrassende sfeer!

Aan het werk in een open keuken in het restaurant laat Jasper u zijn favoriete gerechten proeven.

Kom gauw langs en ontdek een heerlijk 3-gangen diner bij Jaspers!

Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Verrukkelijke 3-gangen lunch
€ 32,50 € 28,50

Aan de Ceintuurbaan in Amsterdam, vind je restaurant Jaspers. Dit is de plaats om een middag culinair te genieten!

Chefkok Jasper Videler begon dit avontuur door een culinaire reis door Nederland te maken. Hij heeft overal gewerkt en van veel verschillende plekken en mensen geleerd. Aan het werk in een open keuken in het restaurant laat Jasper u zijn favoriete gerechten proeven.

Kom gauw langs en ontdek een verrukkelijke 3-gangen lunch bij Jaspers!

Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 274 mensen zeggen over Jaspers

9.0 Gebaseerd op 274 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Toen we binnen kwamen werden we vriendelijk ontvangen. Het was nog rustig (19.30u) en we werden ook vrij vlot geholpen in het begin. Naarmate het drukker werd, werd de service ook slechter. Het hoofdgerecht kwam vrijwel direct met het hoofdgerecht van de mensen die ongeveer 45 minuten na ons aankwamen. Het hoofdgere...

Lees hele review

Toen we binnen kwamen werden we vriendelijk ontvangen. Het was nog rustig (19.30u) en we werden ook vrij vlot geholpen in het begin. Naarmate het drukker werd, werd de service ook slechter. Het hoofdgerecht kwam vrijwel direct met het hoofdgerecht van de mensen die ongeveer 45 minuten na ons aankwamen. Het hoofdgerecht van mijn partner was niet helemaal goed, maar dat werd direct opgelost door de chef die aan tafel kwam (pluspunten). De bediening werd naarmate het drukker werd slordiger. Grotere groepen werden meer geholpen en de wijn moest op een gegeven moment zelf ingeschonken worden (niet erg, maar als je er eenmaal mee begint als bediening..). Aan de rekening hebben we ook een wrange smaak overgehouden. Die viel veel hoger uit dan we verwacht hadden. Dat blijft altijd jammer.

Robin vd Brink op 02 oktober 2011

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Erg lekker gegeten en een plezierige bediening..voor n net geopende zaak uitstekend!

walter van dalen op 29 september 2011

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Ik had geen idee wat ik van restaurant Jaspers kon verwachten. Ze zijn net geopend en op Iens stonden nog geen recenties.

De kwaliteit van het eten, het onthaal en de gehele verzorging waren dus een aangename verrassing. Ik vond het er erg fijn en het eten heerlijk!

Anonymous op 29 september 2011

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten met z'n zessen.Op het menu was voor de restaurantweek niet bezuinigd, en Jaspers heeft echt een visitekaartje afgegegeven voor zijn nieuwe restaurant. Alles is keurig verzorgd, de bediening is correct, en het eten is perfect bereid. Valt hier nog iets te verbeteren? Hou in de gaten dat dit Amsterd...

Lees hele review

Heerlijk gegeten met z'n zessen.Op het menu was voor de restaurantweek niet bezuinigd, en Jaspers heeft echt een visitekaartje afgegegeven voor zijn nieuwe restaurant. Alles is keurig verzorgd, de bediening is correct, en het eten is perfect bereid. Valt hier nog iets te verbeteren? Hou in de gaten dat dit Amsterdam is, en de sfeer mag iets opgehoogd woden, misschien juist wel iets minder perfect. Dan kan het niet anders dan dat deze formule een succes wordt. Wij komen in ieder geval terug!

liesbeth beenen-van eck op 29 september 2011

7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

het eten was erg smakelijk, heerlijke amuse, voorgerecht en hoofdgerecht. ook het brood wat erbij geserveerd werd was heerlijk. het dessert was wat weinig van veel. je zag duidelijk dat het restaurant nog erg nieuw was, de aankleding behoeft nog wat aandacht. door de kale inrichting was de akoestiek niet zo best, d...

Lees hele review

het eten was erg smakelijk, heerlijke amuse, voorgerecht en hoofdgerecht. ook het brood wat erbij geserveerd werd was heerlijk. het dessert was wat weinig van veel. je zag duidelijk dat het restaurant nog erg nieuw was, de aankleding behoeft nog wat aandacht. door de kale inrichting was de akoestiek niet zo best, door het geschreeuw van andere gasten was het moeilijk de eigen tafelgenoot te verstaan en leidde bovendien tot een forse hoofdpijn en suizende oren. de bediening was erg prettig. een restaurant om naar terug te keren.

a liem op 29 september 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Jaspers

Keuken: Mediterraan, Frans

Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.

Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.

De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden