Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Jaspers

€ 37,50

Fenomenaal 3-gangen diner van de Chef

Jaspers

8,9 (228 reviews)

Fenomenaal 3-gangen diner van de Chef € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Fenomenaal 3-gangen diner van de Chef
€ 37,50

Al vroeg besloot Jasper Fideler (patron cuisinier) zijn droom te achtervolgen, door zijn culinaire reis door Nederland heeft hij de kneepjes vak kunnen leren bij verschillende grootmeesters.

Sinds 2011 is Jasper zijn eigen restaurant begonnen in Amsterdam Oud-Zuid. Speciaal voor jullie heeft Jasper zijn culinaire reis door Nederland vertaald in 3 prachtige en smaakvolle gerechten!

Ga jij met Jasper en zijn team mee op reis? Geniet van snel van het fenomenale 3-gangen diner, voor slechts € 37,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 228 mensen zeggen over Jaspers

8.9
(228 reviews)
Eten
9.1
Service
9.1
Sfeer
8.5
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Erg lekker gegeten en een plezierige bediening..voor n net geopende zaak uitstekend!

walter van dalen op 29 september 2011

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Ik had geen idee wat ik van restaurant Jaspers kon verwachten. Ze zijn net geopend en op Iens stonden nog geen recenties.

De kwaliteit van het eten, het onthaal en de gehele verzorging waren dus een aangename verrassing. Ik vond het er erg fijn en het eten heerlijk!

Anonymous op 29 september 2011

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten met z'n zessen.Op het menu was voor de restaurantweek niet bezuinigd, en Jaspers heeft echt een visitekaartje afgegegeven voor zijn nieuwe restaurant. Alles is keurig verzorgd, de bediening is correct, en het eten is perfect bereid. Valt hier nog iets te verbeteren? Hou in de gaten dat dit Amsterd...

Lees hele review

Heerlijk gegeten met z'n zessen.Op het menu was voor de restaurantweek niet bezuinigd, en Jaspers heeft echt een visitekaartje afgegegeven voor zijn nieuwe restaurant. Alles is keurig verzorgd, de bediening is correct, en het eten is perfect bereid. Valt hier nog iets te verbeteren? Hou in de gaten dat dit Amsterdam is, en de sfeer mag iets opgehoogd woden, misschien juist wel iets minder perfect. Dan kan het niet anders dan dat deze formule een succes wordt. Wij komen in ieder geval terug!

liesbeth beenen-van eck op 29 september 2011

7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

het eten was erg smakelijk, heerlijke amuse, voorgerecht en hoofdgerecht. ook het brood wat erbij geserveerd werd was heerlijk. het dessert was wat weinig van veel. je zag duidelijk dat het restaurant nog erg nieuw was, de aankleding behoeft nog wat aandacht. door de kale inrichting was de akoestiek niet zo best, d...

Lees hele review

het eten was erg smakelijk, heerlijke amuse, voorgerecht en hoofdgerecht. ook het brood wat erbij geserveerd werd was heerlijk. het dessert was wat weinig van veel. je zag duidelijk dat het restaurant nog erg nieuw was, de aankleding behoeft nog wat aandacht. door de kale inrichting was de akoestiek niet zo best, door het geschreeuw van andere gasten was het moeilijk de eigen tafelgenoot te verstaan en leidde bovendien tot een forse hoofdpijn en suizende oren. de bediening was erg prettig. een restaurant om naar terug te keren.

a liem op 29 september 2011

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Uistekend gegeten. Jasper kan als hij zo doorgaat met een jaar of twee best aan een ster denken. Ook Nienke de sommelier bracht mooie wijnen bij het wijnarangement.Goed in combinatie met de gerechten.Zij brengt het met flair en elegantie. Qua service mag men er nog wat aan bijschaven. Op het moment dat het wat drukk...

Lees hele review

Uistekend gegeten. Jasper kan als hij zo doorgaat met een jaar of twee best aan een ster denken. Ook Nienke de sommelier bracht mooie wijnen bij het wijnarangement.Goed in combinatie met de gerechten.Zij brengt het met flair en elegantie. Qua service mag men er nog wat aan bijschaven. Op het moment dat het wat drukker was( /-32)ging de concentratie wat weg (en wij hadden de pech dat de diningcitygroup in de privatroom wat extra aandacht kreeg).Hierdoor werden er wat kleine dingen vergeten bv de suiker en melk bij de koffie.Leuk detail is dat de Chef zelf ook vaak aan tafel te bewonderen is en zijn gerechten natuurlijk het mooist kan omschrijven.Misschien was het vanwege de drukte en het nieuwe maar ik zou zeggen hou vol dat geeft wat extra charme. Kortom zeker een zaak om naar terug te gaan.

S Scholten op 28 september 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Ceintuurbaan 196 1072 GC Amsterdam

Over Jaspers

Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.

Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.

De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden