Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 101 mensen zeggen over De Dyck
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten en goede wijnen bijpassend bij het gerecht!
De gerechten waren prachtig op het boord opgemaakt echt een feest om naar te kijken. Verse streek producten met smakelijke bloemen. Bediening was zeer professioneel en vriendelijk met veel kennis van de wijnen en de gerechten.
We hebben hier met een gezelschap van 6 personen gegeten. Het eten was heerlijk en verassend. De bediening was efficient en vriendelijk.
Er worden veel streekproducten gebruikt bij de bereiding van het eten.
Wat erg leuk is, is dat het restaurant in een boeren schuur staat. Het is een ruimte in een ruimte. In de s...
We hebben hier met een gezelschap van 6 personen gegeten. Het eten was heerlijk en verassend. De bediening was efficient en vriendelijk.
Er worden veel streekproducten gebruikt bij de bereiding van het eten.
Wat erg leuk is, is dat het restaurant in een boeren schuur staat. Het is een ruimte in een ruimte. In de schuur zelf kunnen de kinderen spelen.
De aankleding van het restaurant zelf is een kwestie van smaak. Dit is zeer modern.
Het is ons in ieder geval prima bevallen en we komen zeker terug!
Het was een fijne avond om met onze vrienden te eten bij de Dyck. We werden vriendelijke ontvangen. Het menu was verrassend en zeer lekker. De bediening was goed. Het wijnarrangement was uitstekend, paste precies bij de gerechten. De chef-kok kwam aan het eind van de avond even langs de tafeltjes, dit stelde wij zeer op prijs. Het is voor herhaling vatbaar.
De ontvangst op een zonovergoten terras was prima. Biertjes met minder schuim en meer bier zou wenselijk zijn. De amuse en het voorgerecht origineel en lekker. Het werd kouder op het terras en iedereen verhuisde van buiten naar binnen. Toen ging het mis. We moesten erg lang wachten (ruim vijf kwartier) op het prima ...
Lees hele reviewDe ontvangst op een zonovergoten terras was prima. Biertjes met minder schuim en meer bier zou wenselijk zijn. De amuse en het voorgerecht origineel en lekker. Het werd kouder op het terras en iedereen verhuisde van buiten naar binnen. Toen ging het mis. We moesten erg lang wachten (ruim vijf kwartier) op het prima hoofdgerecht. Het dessert liet ook op zich wachten. Buiten een welgemeend excuus gebeurde er verder niets. Jammer, een gemiste kans om het goed te maken met een koffie of digestief van het huis.
De aankleding is wat sober en kaal, waardoor de sfeer niet echt warm is.
Een goede keuken, goede prijs/kwaliteit verhouding van het eten, maar verbetering in service en aankleding is een aanbeveling.
Heerlijk gegeten in een restaurant dat zich onderscheiden mag noemen. Onderscheiden in lokatie, keuken, personeel en service. Alle ingredienten voor een ontspannen avond/diner zijn daar aanwezig. Ook voor kinderen is het een oase om te spelen tijdens uw diner, daar deze oude stal een paar elementen ongewijzigd heef...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten in een restaurant dat zich onderscheiden mag noemen. Onderscheiden in lokatie, keuken, personeel en service. Alle ingredienten voor een ontspannen avond/diner zijn daar aanwezig. Ook voor kinderen is het een oase om te spelen tijdens uw diner, daar deze oude stal een paar elementen ongewijzigd heeft gehouden. U heeft wel zicht, maar geen geluid door de panoramaruiten. Eten is met liefde en passie bereid smaken zijn verrassend van smaak. Echt een aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Woubrugge e.o.
Over De Dyck
Keuken: Frans, Nederlands
Verrassende gerechten met pure, uitgesproken smaken en bereidingen is waar je bij de Dyck van geniet. Om het gehele jaar door volledig zelfvoorzienend te kunnen zijn in groenten en kruiden uit onze eigen moestuin, fermenteren we ook delen van de oogst wat voor intense smaaksensaties op het bord zorgt. Ons menu, onze visie en duurzame werkwijze is op 24 april 2023 bekroond met een Michelin Groene Ster. Een enorme waardering voor onze passie voor het vak. Ons Moestuinmenu is in de basis vegetarisch. Voor de liefhebber is het echter mogelijk om vis of vlees toe te voegen aan het menu a € 7,- per supplement.