Knife fork icon red

Allard

8,4 (38 reviews)

Wat 38 mensen zeggen over Allard

8.4
(38 reviews)
Eten
7.9
Service
8.7
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"verwachtingen"
6.3 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 6

Het nadeel van hoge verwachtingen is dat die lang niet altijd worden waargemaakt. Zo ook ons etentje bij Allard, waarover wij eerder zoveel goeds hadden gehoord.
Het restaurantweek-menu viel ons tegen; een te ingewikkelde poging om iets bijzonders te doen en simpelweg te weinig om met een voldaan gevoel naar huis ...

Lees hele review

Het nadeel van hoge verwachtingen is dat die lang niet altijd worden waargemaakt. Zo ook ons etentje bij Allard, waarover wij eerder zoveel goeds hadden gehoord.
Het restaurantweek-menu viel ons tegen; een te ingewikkelde poging om iets bijzonders te doen en simpelweg te weinig om met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Daarbij viel ook de prijs niet bepaald mee (waarbij voor het menu niet de aangekondigde € 27,50 werd gebracht, maar € 29,50). We hebbe onze verwachtingen over Allard daarom - helaas - flink bij moeten stellen.

Noortje op 17 maart 2018

"verwachting niet waargemaakt"
6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

heel veel goeds gehoord over dit restaurant. was ook niet verkeerd, maar enigszins teleurgesteld waren we wel. eten goed, maar niet verrassend. we voelden ons niet "uit" eten en dat zou toch wel zo moeten zijn. maar misschien waren de verwachtingen te hoog gespannen. jammer.

boudewijn rietveld op 12 maart 2018

"Heerlijk gegeten "
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

Leuke bediening met passie voor eten.
Lekker gegeten, sfeervolle plwk

Simone op 11 maart 2018

"had beter gekund"
6.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 8

Mooi centraal gelegen restaurant, maar "below expectations"
Vriendelijke bediening, maar vreems dat twee verschillende ober beiden een andere wijn adviseerden bij het dagmenu.
De hoofdmaaltijd had waarschijnlijk te lang in de keuken gestaan voor het opdienen en werd niet warm opgediend en na het terugsturen naar de keuken was de groende opgewarmd maar de eend nog steeds lauw.

erik op 09 maart 2018

"Lekker en ontspannen sfeer"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Afgelopen zaterdag met zn tweeen bij Allard gegeten. Nog niet eerder geweest, maar lekker gezeten, leuke bediening en gemoedelijke sfeer. Prima locatie om daarna nog even de stad in te duikend

Bianca op 20 november 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Jagerstraat 6 2514 BZ Den Haag

Over Allard

In een historisch pand in de Haagse binnenstad zit Restaurant Allard. Het restaurant ademt de romantische en warme sfeer van een Franse bistro. 

De Franse en Internationale kaart sluit hier naadloos bij aan. Allard van der Heijde staat persoonlijk garant voor een avondje culinair genieten. Er worden perfecte porties geserveerd, volle wijnen geschonken en vooral de beste ingrediënten gebruikt. 

Restaurant Allard is bovenal een bijzonder gastvrij restaurant. De bediening brengt sfeer en gezelligheid, de keuken zorgt voor bourgondische gerechten van pure ingrediënten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden