Bij Robbert
Frans, Modern, Nederlands | €€€ | MenuUitgebreid 5-gangen Gault&Millau diner incl. bubbels, amuses, brood met boter en koffie met friandises € 69,50
Bij Robbert
Frans, Modern, Nederlands | €€€ | MenuUitgebreid 5-gangen Gault&Millau diner incl. bubbels, amuses, brood met boter en koffie met friandises € 69,50
Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
Uitgebreid 5-gangen Gault&Millau diner incl. bubbels, amuses, brood met boter en koffie met friandises
€ 69,50
Tast toe bij restaurant Bij Robert in Bodegraven en geniet van fenomenale gerechten! Onder het wakende oog van de dorpskerk is het restaurant gevestigd in een karakteristiek Hollands pand waar chef Robbert zijn atelier van heeft gemaakt. Vanaf je mooi opgedekte tafeltje heb je zicht hoe chef Robbert de borden voor zijn gasten gepassioneerd opmaakt. Voor hij de gerechten serveert, komt hij graag aan tafel om zijn fraai gecombineerde gerechten toe te lichten. Chef Robbert schotelt je Franse klassiekers voor met een eigentijdse toetsen en veel liefde voor. Robbert werkt uitsluitend met verse ingrediënten en dat proef je!
Laat je verwennen door de passie van chef Robbert en proef zijn verfijnde gerechten met een Uitgebreid 5-gangen Gault&Millau diner incl. bubbels, amuses, brood met boter en koffie met friandises. Voor slechts € 69,50 kun je aanschuiven en genieten van zijn creaties.
Wanneer kom jij aanschuiven bij Bij Robbert?
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
Heerlijke 3-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood met boter
€ 37,50
In het kloppende hart van Bodegraven kun je bij restaurant Bij Robbert terecht voor een heerlijke lunch. Onder het wakende oog van de dorpskerk is het restaurant gevestigd in een karakteristiek Hollands pand waar chef Robbert zijn atelier van heeft gemaakt. Vanaf je mooi opgedekte tafeltje heb je zicht hoe chef Robbert de borden voor zijn gasten gepassioneerd opmaakt. Voor hij de gerechten serveert, komt hij graag aan tafel om zijn fraai gecombineerde gerechten toe te lichten. Chef Robbert schotelt je Franse klassiekers voor met een eigentijdse toetsen en veel liefde voor. Robbert werkt uitsluitend met verse ingrediënten en dat proef je!
Laat je in de watten leggen door de passie van chef Robbert met een Heerlijke 3-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood met boter. Voor slechts € 37,50 kun je aanschuiven en genieten van zijn creaties.
Wanneer kom jij van deze fenomenale gerechten genieten bij Bij Robbert?
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 6 mensen zeggen over Bij Robbert
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eten was echt heerlijk, goede porties. Fijne sfeer en bediening.
Heerlijk gegeten! En fantastisch gerechten! Zeer kundige bediening en verrassende wijnen
We hebben genoten van een gezellig avond, maar prijs kwaliteit viel tegen en we zaten voor ons gevoel achter in een soort zaaltje. Het wijn arrangement viel ook wat tegen. Personeel was overigens erg aardig en verzorgde ons goed.
Zeer lekker geluncht (3-gangen) met verrassende smaken en een spectaculair dessert (zie foto). Ook werd er zeer goed rekening gehouden met speciale wensen. We gaan zeker terug.
Genoten van het heerlijke eten. Bediening heel vriendelijk en netjes. We komen zeker terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bodegraven e.o.
Over Bij Robbert
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Bij Robbert in Bodegraven kun je genieten van de lekkerste gerechten met passie voor het vak bereid. Chef Robbert heeft jaren lange ervaring bij verschillende (sterren) restaurants en dat proef je. Zijn unieke combinaties zorgen voor een verrassende smaakbeleving. Samen met de attente service maakt dit voor een heerlijke avond uit.
Robbert Goedhart, eigenaar en chef-kok van restaurant Bij Robbert heeft een jarenlange horeca-ervaring. Hij heeft met succes de koksopleidingen in Nederland én België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: heerlijk eten in een ontspannen sfeer.