Des Indes Restaurant

Nederlands | €€€
9,0 (127 reviews)
93% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 127 mensen zeggen over Des Indes Restaurant

9.0 Gebaseerd op 127 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk driegangen, vegetarische lunch gegeten. Wel jammer om in de hoek van het achtergedeelte te zitten, waar de sfeer mist van het middengedeelte.

Laura en Milene op 04 oktober 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

De lokatie is natuurlijk mooi met een goede en vriendelijke bediening. Eten was helemaal niets op aan te merken. Lekker, mooi opgemaakt en zeer smakelijk. Het is altijd weer een feestje om daar te eten

Hans op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Grandeur ambiance , menu subliem en service goed met inachtneming van alle corona maatregelen.

Ton Tetteroo op 30 september 2020
Geverifiëerd

"matig"
4.3 Keuken 3 | Service 7 | Sfeer 3

Viel tegen, gerechten matig met smaak

shanti Pahladsingh op 30 september 2020
Geverifiëerd

"hernieuwde kenninsmaking, klassieke vakmanschap in een nieuw, corana veilige vorm !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Leuke aanbieding, nu we toch uit het Brabantse weer terug zijn in het Haagse weer eens proberen....wat een fijne verrassing, gastvrij ontvangst met goed advies over parkeren, lekkere lunch met mooie producten als tonijn, zeebaars met pallet aan beetgare groenten en een perensoufflé als dessert ! En dat alles in een...

Lees hele review

Leuke aanbieding, nu we toch uit het Brabantse weer terug zijn in het Haagse weer eens proberen....wat een fijne verrassing, gastvrij ontvangst met goed advies over parkeren, lekkere lunch met mooie producten als tonijn, zeebaars met pallet aan beetgare groenten en een perensoufflé als dessert ! En dat alles in een ruim én toch klassieke sfeervolle restaurant met professionele vriendelijke bediening. Komen beslist terug, echt een aanrader bij normale prijzen.

Wibo Camoenié op 27 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Des Indes Restaurant

Keuken: Nederlands

Restaurant Des Indes is het top restaurant in Den Haag van het befaamde Hotel Des Indes aan het statige Lange Voorhout.

Bij Restaurant Des Indes is iedereen welkom om culinair te genieten van de mooiste creaties gemaakt van top producten van Nederlandse bodem.

Het prachtige Des Indes is zonder twijfel één van de mooiste restaurants in Den Haag en de plaats om ‘new luxury dining’ te ontdekken in een historische ambiance.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden