Knife fork icon red

Moer

8,7 (34)

Wat zeggen mensen over Moer

8.7
(34 reviews)
Eten
9.0
Service
8.6
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Vaker bij Moer geweest en elke keer weer goed! Qua eten, met veel bijzonder gemaakte groenten, qua sfeer en de leuke bediening. Heerlijk restaurant, komen we graag weer.

Mary op 23 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Bijzondere gerechten. Bediening zeer attent en vriendelijk. Aanrader. We gaan hier graag nog eens terug.

Caroline op 18 maart 2019

"Bijzonder"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

We aten in de restaurantweek bij Moer en vonden het een bijzondere ervaring! Het eten was heerlijk en de geadviseeede wijnkeuze bij de gerechten waren ook heel goed!
De bediening is vriendelijk, hoewel niet allemaal even ervaren. Wij vonden het jammer dat onze tafelbegeleidster geen Nederlands sprak, hoewel ze vroeg of wij het erg vonden om in het Engels aangesproken te worden. We waren op de hoogte van de kritiek in de diverse kranten bij de start van dit restaurant, wat ons betreft is er sindsdien veel verbetert.

Martina op 14 maart 2019

8.3 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 10

Er is vele broodkruimel op de stoelen.

Kaz op 12 oktober 2018

"Gezond eten"
5.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 6

Opzich ziet het er goed uit. Alleen jammer dat je in de spotlight kijkt van het aansluitende café/restaurant. Deze hoort bij het hotel en dus ook het restaurant Moer. De medewerkers in de bediening waren vriendelijk. De dame die ons het meest serveerde was top. De andere dame had het zeer druk met flirten en kletsen met twee jongere mannelijke klanten. Waardoor de andere Dane nog harder werkte.
Het eten zag er top uit. Zeer verzorgt er was erg veel aandacht aanbesteedt. Alles was verantwoord en gezond. Zelfs het dessert was van kiwi gemaakt. Ik snakte naar een lekker chocolade bombe of zo iets. Dus nam ik het kaasplankje. Deze was heerlijk.

Cloei op 10 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Amstelveenseweg 7 1054MB Amsterdam

Over Moer

Om de hoek van het prachtige Vondelpark vind je restaurant Moer. Chef Dirk Mooren runt de keuken van Moer. We vinden dat biologische groenten die op een verrassende manier zijn bereid perfect passen in een gezonde balans met vis en vlees.


Ook het oog wordt verwend; we serveren kleurrijke mooi opgemaakte gerechten met verfrissende elementen, soms zelfs uit eigen tuin. Restaurant Moer heeft een fijne bar, een terras met middag- en avondzon, en een open keuken waar gasten de chef aan het werk kunnen zien.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden