Knife fork icon red

Moer

8,5 (46 reviews)

Wat 46 mensen zeggen over Moer

8.5
(46 reviews)
Eten
8.5
Service
8.5
Sfeer
8.5
Schrijf een review

8.3 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 10

Er is vele broodkruimel op de stoelen.

Kaz op 12 oktober 2018

"Gezond eten"
5.7 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 6

Opzich ziet het er goed uit. Alleen jammer dat je in de spotlight kijkt van het aansluitende café/restaurant. Deze hoort bij het hotel en dus ook het restaurant Moer. De medewerkers in de bediening waren vriendelijk. De dame die ons het meest serveerde was top. De andere dame had het zeer druk met flirten en kletsen...

Lees hele review

Opzich ziet het er goed uit. Alleen jammer dat je in de spotlight kijkt van het aansluitende café/restaurant. Deze hoort bij het hotel en dus ook het restaurant Moer. De medewerkers in de bediening waren vriendelijk. De dame die ons het meest serveerde was top. De andere dame had het zeer druk met flirten en kletsen met twee jongere mannelijke klanten. Waardoor de andere Dane nog harder werkte.
Het eten zag er top uit. Zeer verzorgt er was erg veel aandacht aanbesteedt. Alles was verantwoord en gezond. Zelfs het dessert was van kiwi gemaakt. Ik snakte naar een lekker chocolade bombe of zo iets. Dus nam ik het kaasplankje. Deze was heerlijk.

Cloei op 10 oktober 2018

6.7 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 8

Het restaurant was prima qua gerechten en sfeer.

De bediening was vriendelijk maar onbekwaam met name door ervaring/te jong.

Bestelling kwam daar door traag op tafel... om alles moest je het personeel vragen en checken en blijven checken anders kwam het er gewoon niet..

Jammer want het restaurant heeft go...

Lees hele review

Het restaurant was prima qua gerechten en sfeer.

De bediening was vriendelijk maar onbekwaam met name door ervaring/te jong.

Bestelling kwam daar door traag op tafel... om alles moest je het personeel vragen en checken en blijven checken anders kwam het er gewoon niet..

Jammer want het restaurant heeft goede potentie maar op deze manier gaat het hem echt niet worden; advies : train je personeel beter en je zorg dat de bestellingen goed worden verwerkt... succes!

Paul Bannenberg op 10 oktober 2018

"Heerlijk gegeten met restaurant actie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Tweede keer dat we hier hebben gegeten. Aangegeven dat we niet van oesters houden en een heerlijk alternatief gekregen. Bediening was perfect: kwam op het juiste moment en gaf goede tips zonder opdringerig te zijn. Het eten zelf is ook heel erg lekker.

Merel op 09 oktober 2018

"Superrrr!"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Service was erg goed. Het dessert was gebaseerd op kiwi. Mijn partner houdt niet van fruit, binnen no-time werd er een prachtig chocolade dessert als verrassing geserveerd. Super!

rosanne op 09 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Amstelveenseweg 7 1054MB Amsterdam

Over Moer

In deze oude garage in Amsterdam-Zuid kun je verdraaid lekker biologisch eten; van een sappig stukje vlees tot verrassend vegetarisch. Moer werkt verse, seizoensgebonden producten veelal van lokale boeren. Je bent zeven dagen per week welkom op de hoek van de Overtoom en de Amstelveenseweg.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden