Café Moer

Nederlands | €€€ | Menu
8,5 (94 reviews)
82% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 29,95

Café Moer

Nederlands | €€€ | Menu
8,5 (94 reviews)
82% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 29,95

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 29,95

Café Moer doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner. Ontdek Café Moer nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Café Moer!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 94 mensen zeggen over Café Moer

8.5 Gebaseerd op 94 reviews. 82% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Matig"
4.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 4

Op een donderdagavond waren wij hier. Het is een grote zaak met hoog plafond. Door de kleine hoeveelheid gasten en de aanwezigheid van de hotelgasten van het bijbehorende hotel is het een restaurant/lobby voor een drankje en dat maakt het sfeerloos als het zo rustig is. Daarnaast was het erg tochtig (open verbinding...

Lees hele review

Op een donderdagavond waren wij hier. Het is een grote zaak met hoog plafond. Door de kleine hoeveelheid gasten en de aanwezigheid van de hotelgasten van het bijbehorende hotel is het een restaurant/lobby voor een drankje en dat maakt het sfeerloos als het zo rustig is. Daarnaast was het erg tochtig (open verbinding hotel boven?) in de zaak dus ik was blij dat ik een dikke trui aan had gedaan.

Het menu van de restaurantweek was heel basic en inspiratieloos (bieten tartaar/runder tartaar vooraf, gnocci/entrecot als hoofd en soufflé/crème catalana dessert). Met name de gnocci en de bieten waren heel vlak van smaak en elke hap hetzelfde.

De bediening was erg vriendelijk maar niet adequaat. Er was ruim voldoende personeel voor de hoeveelheid gasten maar het leek of ze meer bezig waren met cocktails proeven aan de bar dan met de gasten. Als je een tweede drankje brengt en je laat het glas en frisdrank flesje van het eerste drankje staan dan heb je het niet helemaal begrepen. Ivm zwangerschap wilde ik weten of de geitenkaas rauwe melk zou bevatten, het advies van de bediening; eet maar geen kaas, dan weet je het zeker. Het even navragen in de keuken leek niet bij haar op te komen. Heel vriendelijk maar niet wat ik verwacht van een personeelslid.

T. Wessels op 15 oktober 2021
Geverifiëerd

"Heerlijk gekruid eten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk eten!

De koks daar zijn niet bang om het eten te kruiden.

Hier proef je veel meer dan alleen de standaard zout en peper.

Heerlijke smaak combinaties en erg mooi gepresenteerd.

Darby de Bies op 25 september 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Een woord perfect , mooi eten en heerlijk!

Marisa op 16 september 2021
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Heerlijk eten!

Nika op 12 september 2021
Geverifiëerd

"Aanrader! "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Een sfeervol restaurant met vriendelijk personeel. Het eten was op het vootgerechtje na heerlijk!

Charlotte op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Café Moer

Keuken: Nederlands

Bij Café Moer houden we van makkelijk, goed en gezellig. Plof op onze bank met een kop koffie of hang na werk aan onze bar met een speciaal biertje. In onze keuken staan groentes centraal, de menukaart is 100% vegetarisch en grotendeels vegan. Daarnaast zijn we ook 100% bio en werken we zoveel mogelijk met lokale- en seizoensgebonden ingrediënten. Laat je verrassen en proef hoe groentes bij ons een nieuwe betekenis krijgen!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden