Café Moer

Nederlands | €€€ | Menu
8,5 (94 reviews)
82% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 29,95

Café Moer

Nederlands | €€€ | Menu
8,5 (94 reviews)
82% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 29,95

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 29,95

Café Moer doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen chef's diner. Ontdek Café Moer nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Café Moer!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 94 mensen zeggen over Café Moer

8.5 Gebaseerd op 94 reviews. 82% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten in fijne ambiance"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een fijne sfeer, super service en heerlijk en prachtig eten!

Marleen op 03 oktober 2018

"Qualitet en Quantitet"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Zondagmiddag geluncht ,een verrassing menu....Alles was met veel zorg en, smaakvol bereid Het vlees was gebraden duif van 4 bij 1 cm wel super lekker. Jammer van de kleine porties Als grap vroegen wij bij het dessert wat brood,.dat werd gewaardeerd en beloond ..Alle lof voor de bediening.

Johan op 01 oktober 2018

"Nice dinner, missed the promised wow"
8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

Professional service, good food (loved the organic promise), nice atmosphere. Had a very nice dinner. I missed the wow effect though. If you set my expectations so high, you need to surprise me.

Ferenc op 29 september 2018

"Prima restaurant"
7.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 6

Bijzondere gerechten die verrassend lekker zijn. Service is echt prima, vriendelijk, oplettend, attent. Wel een beetje rumoerig, maar mooie ruimte.

Charlotte op 29 september 2018

"Prachtige gerechten, heerlijk gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

We gingen voor de vijf gangen. De gerechten zagen er prachtig uit en de smaken waren soms verrassend en anders gewoon goed. Ik vrees bij dit soort resaurants altijd dat je met nog trek weggaat, maar gelukkig was dat niet het geval mede dankzij het brood dat zo aangevuld kon worden. Uiteindelijk toch wel erg veel geg...

Lees hele review

We gingen voor de vijf gangen. De gerechten zagen er prachtig uit en de smaken waren soms verrassend en anders gewoon goed. Ik vrees bij dit soort resaurants altijd dat je met nog trek weggaat, maar gelukkig was dat niet het geval mede dankzij het brood dat zo aangevuld kon worden. Uiteindelijk toch wel erg veel gegeten, je hebt het niet zo door, door al het moois wat op je bord lag. Bediening vriendelijk, precies goed, professioneel maar niet te stijf. Hier wil ik nog wel een keer terugkomen.

Maria op 10 augustus 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Café Moer

Keuken: Nederlands

Bij Café Moer houden we van makkelijk, goed en gezellig. Plof op onze bank met een kop koffie of hang na werk aan onze bar met een speciaal biertje. In onze keuken staan groentes centraal, de menukaart is 100% vegetarisch en grotendeels vegan. Daarnaast zijn we ook 100% bio en werken we zoveel mogelijk met lokale- en seizoensgebonden ingrediënten. Laat je verrassen en proef hoe groentes bij ons een nieuwe betekenis krijgen!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden