Knife fork icon red

't Molenhuys

9,2 (157 reviews)

Wat 157 mensen zeggen over 't Molenhuys

9.2
(157 reviews)
Eten
9.1
Service
9.2
Sfeer
9.2
Schrijf een review

8.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 9

Lekker gegeten, goede sfeer en vooral goed personeel!

Anoniem op 30 augustus 2013

7.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 10

Wij hebben op 29/08 met twee personen voor het eerst bij t' Molenhuys in Rijkevoort gegeten, in het kader van 'Nationale Restaurant Week'.

Persoonlijk vond ik dat er teveel tijd tussen de gangen zat. Wij hadden gereserveerd voor 19:30 en waren pas bijna 3 uur later klaar met eten, en dat voor slechts drie eenvo...

Lees hele review

Wij hebben op 29/08 met twee personen voor het eerst bij t' Molenhuys in Rijkevoort gegeten, in het kader van 'Nationale Restaurant Week'.

Persoonlijk vond ik dat er teveel tijd tussen de gangen zat. Wij hadden gereserveerd voor 19:30 en waren pas bijna 3 uur later klaar met eten, en dat voor slechts drie eenvoudige gangen. Het personeel was allemaal erg aardig maar ze hadden iets meer attent kunnen zijn m.b.t. drank bestellingen opnemen.

De Prosecco was absoluut niet koud genoeg en de tafel loper had een grote vet vlek erop. Dat vind ik dan geen goed begin. Ik vind het belangrijk dat er op dat soort details wordt gelet, eveneens dat er geen vingerafdrukken op het bestek zitten (wat wel het geval was) We hebben gedurende de zit zelf moeten vragen om drinken omdat we geruime tijd zonder zaten. Wat ik attent vond, is dat je standaard een karaf met water op tafel kreeg. Dat is altijd prettig.

Het eten was wel lekker maar niet echt bijzonder. Als ik naar de reguliere kaart kijk, zelfs wat 'over priced'. Helaas kwam de keus voor een vierde, extra gang, te vervallen omdat er "iets mis was gegaan" met de soep. Jammer dat dit niet vooraf vermeld is (bij het afgeven van de kaart) maar dat is natuurlijk overmacht. Het voorgerecht vond ik goed smaken, mierikswortel met rosbief (Brabants Weiderund) en rode bieten - een heerlijke combinatie.

Mijn partner had als hoofdgerecht vis, dat vond hij goed smaken. Ik had als hoofdgerecht bavette met een lekker sausje maar het vlees zelf was erg flauw (geen zout / peper op tafel!) en zelfs in gedeeltes taai. De borden waren rond en diep en dat is niet handig als je een hoofdgerecht eet. De bijgerechten waren weinig inventief, simpele frietjes, een eenvoudig salade en, wat ik erg vreemd vond, een schoteltje met appel. Ik had er graag wat andere groente bij gezien. Ze kwamen wel netjes vragen of alles naar wens was en voldoende was. Al met al zou ik ze zeker nog een kans geven want we vinden het erg prettig dat er een restaurant zo dicht bij huis is bijgekomen. De locatie is echt prachtig. (kleine min punt is het verkeer als je op het terras zit maar zeker niet al te storend) Wij hebben op het terras gezeten onder de molen. Volgende keer gaan we binnen zitten, daar kan dus ik op dit moment nog geen ordeel over geven.

Zoe Anne Gibson op 30 augustus 2013

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Een avondje uit zoals deze moet zijn! Bij de voordeur werden wij zeer gastvrij ontvangen door een jonge man netjes gekleed, passend bij de uitstraling van het pand en de inrichting. Wij gingen voor een 3 gangen menu voor €29, 00 wat zijn geld zeker waard is!! Heerlijk genoten van een carpaccio van biologisch Belgisc...

Lees hele review

Een avondje uit zoals deze moet zijn! Bij de voordeur werden wij zeer gastvrij ontvangen door een jonge man netjes gekleed, passend bij de uitstraling van het pand en de inrichting. Wij gingen voor een 3 gangen menu voor €29, 00 wat zijn geld zeker waard is!! Heerlijk genoten van een carpaccio van biologisch Belgische blauwe. De jonge man vertelde ons dat zijn vader deze koeien groot bracht en wist er alles over te vertellen net als de wijn die hij prima toelichte bij iedere gang. Later kwam de eigenaresse ons het dessert brengen ze wist van alles te vertellen over de verschillende producten die geserveerd werden. Al met al hebben wij een avond genoten en was het duidelijk dat er veel kennis aanwezig was in het bedrijf. De mevrouw en jonge man waren duidelijk een goed team mogen we wel zeggen! Wij komen zeker terug groetjes familie van den heuvel

gerard van den heuvel op 15 maart 2013

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Afgelopen zaterdag hebben we bij 't Molenhuys gegeten, het was heerlijk. Service zeer goed, en mooie locatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sandra Janssen op 12 maart 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten in Brasserie 't Molenhuys. Er was niet 1 gerecht wat niet heerlijk was. Zelfs mijn man genoot, ondanks dat hij een moeilijke eter is. De sucade heeft hem zeer verrast. Dit heeft hij nooit lekker gevonden en nu heeft hij zijn mening hierover moeten herzien. Heerlijk vond hij het! Ze...

Lees hele review

Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten in Brasserie 't Molenhuys. Er was niet 1 gerecht wat niet heerlijk was. Zelfs mijn man genoot, ondanks dat hij een moeilijke eter is. De sucade heeft hem zeer verrast. Dit heeft hij nooit lekker gevonden en nu heeft hij zijn mening hierover moeten herzien. Heerlijk vond hij het! Zeer aan te bevelen! Het lekkere eten samen met de gezellige sfeer maakten het een fijne avond.
Groeten aan het personeel, en tot de volgende keer.

D. en J. Stofmeel

D. Stofmeel op 11 maart 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijkevoort e.o.

Kapelstraat 35 5447 AA Rijkevoort

Over 't Molenhuys

In het gezellige Rijkevoort is het fantastische restaurant Brasserie 't Molenhuys gevestigd. In dit fenomenale 100 jaar voormalig molenhuis kan je culinair genieten van de heerlijke gerechten van verse ingrediënten met bijpassende wijn. Dankzij de fantastische sfeer door de prachtige verlichting en het gastvrije bedienend personeel is elk bezoek aan Brasserie 't Molenhuys een waanzinnige beleving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rijkevoort e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden