NIEUW: Wil jij voordelig uit eten bij 500 top restaurants? Reserveer nu voor de Restaurant Week 2023

Adam & Siam

Aziatisch, Thais | €€
6,9 (9 reviews)
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 9 mensen zeggen over Adam & Siam

6.9 Gebaseerd op 9 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top 250???"
5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

Volgens Restaurantweek is dit een van de 250 beste restaurants. Ik vraag me af of ze bij hetzelfde restaurant zijn geweest.

Ze wisten niets van mn reservering, hadden nooit van restaurantweek en het bijbehorende menu gehoord. De kaart was welliswaar een fusion van Amsterdam en Thailand, in de zin dat er zowel hol...

Lees hele review

Volgens Restaurantweek is dit een van de 250 beste restaurants. Ik vraag me af of ze bij hetzelfde restaurant zijn geweest.

Ze wisten niets van mn reservering, hadden nooit van restaurantweek en het bijbehorende menu gehoord. De kaart was welliswaar een fusion van Amsterdam en Thailand, in de zin dat er zowel hollandse als thaise gerechten op de kaart staan. Maar laat het volledig aan de klant over om die fusion tot een succes te maken. Bij een top restaurant verwacht je toch dat een vindingrijke chef kok die fusion al op een creatieve manier uitgewerkt heeft tot originele gerechten. Maar helaas

Redelijk van kwaliteit, maar zeker geen top-250 kwalificatie waard.

Eerder geschikt voor als de een thais en de ander hollands wil eten, dan wanneer je als liefhebber een vernieuwende fusion keuken verwacht.

Marcel op 01 oktober 2018

"Lekker gegeten van verrassende gerechten"
7.0 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 6

Wat hebben we lekker gegeten afgelopen woensdag. We kozen voor een vegetarisch drie gangen menu. Nooit eerder at ik zo'n lekker pittige pompoensoep en geweldige curry met witlof, echt heel verrassende ingrediënten! Ook fijn dat er werd gevraagd of we de gerechten met tofu wilden, nee, bah! En dat was gelukkig geen enkel probleem want wat we wèl voorgeschoteld kregen was bijzonder smakelijk.

Jacha op 28 september 2018

5.3 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 8

There is nothing Thai about this restaurant. No spices and no fresh herbs. Drinking the soup is like drinking pure coconut milk. The Thai curry was also not good. I also had to ask for the rice that was supposed to come with it. The only dish worth eating was the ribs. On the plus side, the bar was beautiful. Go for...

Lees hele review

There is nothing Thai about this restaurant. No spices and no fresh herbs. Drinking the soup is like drinking pure coconut milk. The Thai curry was also not good. I also had to ask for the rice that was supposed to come with it. The only dish worth eating was the ribs. On the plus side, the bar was beautiful. Go for a drink not the food. It was not worth the price we paid for restaurant week. There were no extras which so many other restaurants provide. It was only Adam and not Siam.

Lita op 18 maart 2018

"Goed"
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Wij hebben genoten

Bas op 14 maart 2018

"Business As Usual?"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Het restaurant is in een voormalige tabakfabriek. Veel elementen daarvan zijn bewaard gebleven. Bediening uiterst correct en vriendelijk. Het menu bestond uit gerechten die op de kaart staan. Smakelijk en goed bereid. Ik miste alleen net dat beetje extra dat je meestal ziet bij deelnemers aan de restaurantweek, wan...

Lees hele review

Het restaurant is in een voormalige tabakfabriek. Veel elementen daarvan zijn bewaard gebleven. Bediening uiterst correct en vriendelijk. Het menu bestond uit gerechten die op de kaart staan. Smakelijk en goed bereid. Ik miste alleen net dat beetje extra dat je meestal ziet bij deelnemers aan de restaurantweek, want als je het sec bekijkt heb je een beperkte keuze uit een verplicht drie gangen menu van de a la carte kaart voor dezelfde prijs als a la carte. Vooral fijn voor het restaurant zelf. Dit doet overigens niets af aan de kwaliteit van het eten.

Bert op 11 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Adam & Siam

Keuken: Aziatisch, Thais

Restaurant Adam & Siam ligt in het hart van Amsterdam. Asian Bistro Culture is gevestigd in een historisch pand, met ingangen aan het Rokin en Nes. 


Bij Adam & Siam kunt u genieten van de heerlijke Oosterse keuken en Mokumse branie.
Ook worden er regelmatig wisselende kunstexposities tentoongesteld, waar u alle werken kunt bewonderen.
 

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden