Knife fork icon red

Salt Seafood Bar

7,0 (9 reviews)

Wat 9 mensen zeggen over Salt Seafood Bar

7.0
(9 reviews)
Eten
8.0
Service
6.3
Sfeer
6.8
Schrijf een review

5.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 5

Het was vrij leeg in het restaurant maar de bediening was toch heel druk door alle afhaal en daardoor voelde we ons niet heel erg welkom ondanks dat de bediening zijn stinkende best deed maar de telefoon ging aan een stuk en er kwamen steeds koeriers eten halen. Ik heb vaker bij Salt gegeten en vond het vorige keren...

Lees hele review

Het was vrij leeg in het restaurant maar de bediening was toch heel druk door alle afhaal en daardoor voelde we ons niet heel erg welkom ondanks dat de bediening zijn stinkende best deed maar de telefoon ging aan een stuk en er kwamen steeds koeriers eten halen. Ik heb vaker bij Salt gegeten en vond het vorige keren veel sfeervoller en het eten was toen ook lekkerder. Ik zou van een chefs menu toch iets bijzonderders en creatievers maken. Dus al met al prima maar niet zoals ik gewend ben bij SALT en duidelijk te druk door alle afhaal waardoor het restaurant n beetje ondersneeuwt.

Kaleng op 23 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Het menu van diningcity was ook absoluut van goed prijs-kwaliteit. Aardige bediening, lekkere wijn.

Sietske Hogenboom op 13 september 2020
Geverifiëerd

"Verwachtingen niet waargemaakt"
5.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 6

Te grote porties met net wat weinig finesse en vaak lang wachten op bediening maakte het een tegenvaller. Zit potentie in maar onervaren personeel en te flauwe saaie gerechten maken dat er wel veel moet gebeuren!

Ed op 09 september 2020
Geverifiëerd

4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Het eten was nog het beste in deze review, maar als rapportcijfer zou ik zelfs dat maar een zesje geven. Het ergst was echter de service: na 3 kwartier kwamen ze vragen, of we wat brood bij onze drankjes wilden, wat weer een half uur later eindelijk kwam, vlak voor het voorgerecht: 75 minuten na binnenkomst... De 2e...

Lees hele review

Het eten was nog het beste in deze review, maar als rapportcijfer zou ik zelfs dat maar een zesje geven. Het ergst was echter de service: na 3 kwartier kwamen ze vragen, of we wat brood bij onze drankjes wilden, wat weer een half uur later eindelijk kwam, vlak voor het voorgerecht: 75 minuten na binnenkomst... De 2e fles sparkling water die we bestelden, bleek niet te sparklen... Er werd wel zeer regelmatig gevraagd of we noG meer wijn wilden... Nee, we wilden gewoon eten! Het soepje was wel lekker; jammer genoeg maar een paar lepels pp. De zeeduivel met een beetje groen en 1 klein bakje patat Voor 3 personen was wat taai, maar verder ok. Zalmbonbon redelijk. Bij het nagerecht was het chocolade bolletje wel goed. Wellicht hadden we niet de restaurantweek-aanbieding moeten nemen, omdat €28,50 echt te weinig geld is voor 4 gangen?

Gert-Jan Kamer op 05 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk 3-gangen diner gegeten en een lekkere pittige kop koffie toe. De wijn is qua prijs/kwaliteit aan de hoge kant en niet bijzonder. Minpuntje helaas!

M.J Rijlaarsdam op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.

Zandvoortselaan 139 2106 CM Heemstede

Over Salt Seafood Bar

Seafood Bar Salt is een moderne bar met een hippe vibe gelegen in Heemstede. Hier kun je terecht voor een warme en open sfeer. Het vriendelijke persoon zorgt ervoor dat jij je meteen thuisvoelt in de sfeervolle ambiance.

Kom genieten van het seizoensgebonden menu met zeevruchten, waarbij de chef van harte uitlegt hoe je gerecht wordt bereid.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heemstede e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden