Knife fork icon red

De Lingehoeve

8,1 (16 reviews)

Wat 16 mensen zeggen over De Lingehoeve

8.1
(16 reviews)
Eten
8.0
Service
8.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Lekker gegeten"
8.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 10

Heel gezellig restaurant en veel keus voor mooie prys keuken heel goed erg lekker

Jaap op 02 maart 2017

"Helemaal geweldig"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Fantastisch gegeten afgelopen weekend erg genoten goed eten goede prijs kwaliteit en service heel erg mooi verbouwd schryf anders nooit een recensie maar dit was zo geweldig ook heerlyk bij de houtkachel nog koffie na gedronken in een woord super we komen snel terug bedankt Greet en hans

Greet op 01 maart 2017

"verrassend verrassingsmenu"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een heerlijk verrassingsmenu op een super locatie!

M.Onvlee op 09 april 2016

"verrassend verrassingsmenu"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een heerlijk verrassingsmenu gegeten op een super locatie!

M.Onvlee op 09 april 2016

"goed maar niet bijzonder goed"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

De oude boerderij heeft zeker sfeer, en is heel leuk. De openhaard staat lekker aan en de lucht van de openhaard vult de 3 vertrekken met een heerlijke geur. de bediening is zakelijk en niet echt vriendelijk, een beetje gestrest? Er blijk ook een party te zijn aan de andere kant van de boerderij, misschien zijn ze d...

Lees hele review

De oude boerderij heeft zeker sfeer, en is heel leuk. De openhaard staat lekker aan en de lucht van de openhaard vult de 3 vertrekken met een heerlijke geur. de bediening is zakelijk en niet echt vriendelijk, een beetje gestrest? Er blijk ook een party te zijn aan de andere kant van de boerderij, misschien zijn ze daar te veel me bezig? het zou kunnen. Het eten op zich was wel goed, maar de combinaties waren niet echt spetterend. ook de opmaak was netjes maar niet bijzonder. jammer dat je voor 2 flessen water 11 € moest betalen. een beetje grof vind ik.

Maarten van Dijke op 09 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterwijk e.o.

Lingedijk 199 4163 LK Oosterwijk

Over De Lingehoeve

Genieten is van alle tijden. Of het nu Lente, Zomer, Herfst of Winter is, in Herberg & Restaurant “De Lingehoeve” laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien. Wij bieden u het hele jaar door een gastvrij onthaal in een sfeervolle ambiance. Met allure, stijl en sfeer als sleutelwoorden. Verscholen achter de Lingedijk vindt u rust, ruimte en comfort.

Het hele jaar door kunt u bij ons vanaf 10.00 uur genieten van een heerlijk kopje Manetti koffie met bijvoorbeeld huisgemaakte, nog warme Appeltaart.
Op ons terras of bij het haardvuur serveren wij een keur aan bijzondere Lunchgerechten. Tevens bieden wij diverse mogelijkheden voor High Tea, Amuserij, Tapas, Barbecue en originele Buffetten.


Van brood tot ijs: nagenoeg alles wordt hier huisgemaakt. Geniet van een verrukkelijke culinaire avond in het huiselijk ingerichte restaurant, waar gewerkt wordt met biologische, veelal streek- en seizoensgebonden ingrediënten. De tafels zijn gedekt met antiek Frans en Engels aardewerk.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterwijk e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden