Knife fork icon red

De Lingehoeve

8,1 (16 reviews)

Wat 16 mensen zeggen over De Lingehoeve

8.1
(16 reviews)
Eten
8.0
Service
8.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"heerlijk gegeten"
6.3 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 7

bij binnenkomst lekker houtkachel aan ,je voelt je gelijk thuis in dit mooie restaurant .na een lekker wijntje aan tafel gezelligge sfeer,we hebben een leuke avond gehad en het eten smaakte naar meer we komen snel een andere keer teug

kees op 15 oktober 2017

"Een foute keuze"
3.7 Keuken 1 | Service 8 | Sfeer 2

De vitello tonato graag puur serveren met mayonaise en kappertjes en alle liflafjes weglaten. Ook de temperatuur was vrij koud van het vlees. De makreelfilet beter fileren. Bruine vet minimaliseren. Het breekt op en de smaak wordt vissig. Zeer risicovolle keuze. Wij houden van makreel maar niet op deze manier. Desse...

Lees hele review

De vitello tonato graag puur serveren met mayonaise en kappertjes en alle liflafjes weglaten. Ook de temperatuur was vrij koud van het vlees. De makreelfilet beter fileren. Bruine vet minimaliseren. Het breekt op en de smaak wordt vissig. Zeer risicovolle keuze. Wij houden van makreel maar niet op deze manier. Dessert was keurig verzorgd. De bediening verdient een pluim. De dame ving de klappen van kritiek goed op en heeft ons een gratis kopje koffie aangeboden. De Chardonnay was matig en de ambiance, donderdagavond, was ongezellig. De Lingehoeve rijden wij voortaan voorbij. Want 2 menu's, 3 x Chardonnay, wat brood met smeersels en bruiswater voor ruim € 90,00 is niet echt een aantrekkelijke restaurantdeal voor wat wij ervoor gekregen hebben.

René Jansen op 13 oktober 2017

"Prima eten in een prachtige omgeving"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Prima eten in een prachtige omgeving. Sfeer en service geven reden genoeg nog eens terug te komen.

Ineke op 08 oktober 2017

"Geweldig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij de heropening van het restaurant hier wezen eten, goede en leuke sfeer, vriendelijke bediening en erg lekker eten voor een kleine prijs, Alles is gewoon zelfgemaakt ongelooflijk, zo lekker!!!!! ZEKER AANRADER!!!

Louka op 04 maart 2017

"superlocatie"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

niet druk onbegrijpelijk zo gezellig zo lekker gegeten zo goed geprijst daarom bericht van ons we raden dit restaurant bij iedereen aan echt heerlijk gegeten een aanrader

joop op 03 maart 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterwijk e.o.

Lingedijk 199 4163 LK Oosterwijk

Over De Lingehoeve

Genieten is van alle tijden. Of het nu Lente, Zomer, Herfst of Winter is, in Herberg & Restaurant “De Lingehoeve” laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien. Wij bieden u het hele jaar door een gastvrij onthaal in een sfeervolle ambiance. Met allure, stijl en sfeer als sleutelwoorden. Verscholen achter de Lingedijk vindt u rust, ruimte en comfort.

Het hele jaar door kunt u bij ons vanaf 10.00 uur genieten van een heerlijk kopje Manetti koffie met bijvoorbeeld huisgemaakte, nog warme Appeltaart.
Op ons terras of bij het haardvuur serveren wij een keur aan bijzondere Lunchgerechten. Tevens bieden wij diverse mogelijkheden voor High Tea, Amuserij, Tapas, Barbecue en originele Buffetten.


Van brood tot ijs: nagenoeg alles wordt hier huisgemaakt. Geniet van een verrukkelijke culinaire avond in het huiselijk ingerichte restaurant, waar gewerkt wordt met biologische, veelal streek- en seizoensgebonden ingrediënten. De tafels zijn gedekt met antiek Frans en Engels aardewerk.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterwijk e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden