Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Deal
4-gangen Chef's diner
€ 34,50
Brasserie ZiN behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!
Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?
Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Brasserie ZiN serveert een fantastische 4-gangen Chef's diner voor slechts € 34,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Brasserie ZiN tot de top van Nederland behoort.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
Reserveer een tafel Reserveer een tafel- Te reserveren t/m 31 augustus 2022
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 46 mensen zeggen over Brasserie ZiN
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ondanks de drukte toch goed bediend. Leuke live band en feestelijk. Het eten was lekker
Heel gezellige omgeving, lekker eten, heel goed eigenlijk!
Wat “late” bediening, maar het was erg druk!
Lekker gegeten op het terras
Zeer middelmatig eten voor deze prijs.
lekker gegeten, goede service vanuit de bediening, tafeltje wiebelde wel erg en de muziek stond net een tikkie te hard, maar verder best een fijne brasserie.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zandvoort e.o.
Over Brasserie ZiN
Keuken: Mediterraan, Frans
Brasserie ZiN in Zandvoort is een sfeervol en trendy restaurant, waar modern en klassiek heerlijk blenden. Zij beschouwen creativiteit, passie en traditie als de meest waardevolle ingrediënten voor een prachtige culinaire ervaring. Het restaurant baseert zijn keuken op de Frans Mediterraanse gastronomie met een bourgondische twist. Samen met de gastvrijheid en persoonlijke benadering, zorgt het restaurant ervoor dat jouw avond compleet is.
Het accent van de chef ligt op het gebruik van verse producten. De chef creëert verrassende smaken op basis van traditionele receptuur met een eigentijdse touch.