Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

The Anthony

€ 52,-

Gastronomisch 6-gangen diner

The Anthony

8,8 (41)

Gastronomisch 6-gangen diner € 52,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 6-gangen diner
€ 52,-

De keukenbrigade van restaurant The Anthony in Utrecht wordt aangestuurd door chefs die gewerkt hebben in sterrenrestaurants. Verder gebruiken ze duurzame en lokale producten van exceptionele kwaliteit.

Speciaal voor jou bereiden ze nu een fantastisch 6-gangen menu en bezorgen je daarmee een onbezorgde culinaire ervaring. Kortom, reserveer snel om dit genot te ervaren!

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m Vandaag
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over The Anthony

8.8
(41 reviews)
Eten
8.9
Service
8.3
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Had beter gekund "
6.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 7

Het eten was goed. Helaas was de service duidelijk minder. We hadden een 6-gangen diner geboekt met 2 amuses. We hebben uiteindelijk 1 amuse en 5 gangen gekregen. Dit hebben we later ook aangegeven, maar daar wisten ze niets van. Vond ik persoonlijk vreemd, maar goed daar hebben we niet moeilijk over gedaan. We kregen een bijpassende wijn voor het gerecht. Het duurde echter zo lang voordat het gerecht kwam dat de wijn al op was. Ook dit aangegeven. We kregen wel nieuwe wijn dat was netjes. Er was een bord dat bedoeld was voor de mensen naast ons bij ons neergezet. Dit hebben we aangegeven maar er werd ons duidelijk verteld dta het klopte door een meisje van de bediening. Uiteindelijk klopte het inderdaad niet waardoor we van hoofdgerecht weer een gag terug gingen. Ook jammer omdat we weer van rode wijn teruggingen naar witte wijn. Op het dessert moesten we ook erg lang wachten waardoor de dessertwijn inmiddels ook al weer op was. Kregen we weer een nieuw glas. Aan het einde van de rit hebben we alles nogmaals aangegeven en konden we nogmaals een glas wijn krijgen. Op zich prima, maar in plaats van alle extra wijn was een goede service toch beter geweest. Hier kan the anthony zeker in verbeteren. Het leek alsof ze de tafela niet helemaal konden bijbenen. De mensen naast ons waren het lange wachten ook zat en gingen eerder weg. Al met al vonden we het eten goed, maar doordat er zo veel is foutgegaan (geen amuses, verkeerde gangen, lang wachten op gerechten) gingen we toch met een vervelend gevoel naar huis en waren we niet positief, jammer want er zit zeker potentie in the anthony.

M.H.M. van Herten op 08 december 2019

6.0 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 8

De gangen waren lekker, maar veilige en soms saaie keuzes. De service was vriendelijk maar helaas ook nalatig en chaotisch: Lang wachten tussen gangen, een gang vergeten, een ijskoude rode wijn bij het hoofdgerecht (hert), en veelvuldig moeten vragen om drinken en een hoger tempo waarop telkens het antwoord ''ja komt goed' kwam en achteraf 'sorry, vergeten' volgde.

X op 08 december 2019

"Gezellig restaurant"
7.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 9

Sommige gerechten waren niet op temperatuur. De wijn werd soms geserveerd na komst van het gerecht. Geen amuse aangeboden.

Sokratis Katsamakis op 08 december 2019

"Uitmuntend "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

6 gangen gegeten met een bij passend wijn arrangement. Fijn dat je ook kon kiezen voor een half wijn arrangement. Gerechten waren verfijnd en erg lekker. De wijn was ook erg lekker en paste goed bij de gerechten. De bediening is inderdaad jong maar je ze ziet dat ze heel erg hun best doen. En dat maakt dan voor mij al heel veel goed.

Rachelle op 07 december 2019

"Het eten is super, maar bediening mwah."
6.3 Keuken 10 | Service 3 | Sfeer 6

Eten was heel goed op 1 gerecht met ravioli na. Wat opviel is dat er maar 6 tafeltjes zaten, terwijl ze er denk ik 25 hebben. Bediening was echt heel jong en soms wat onhandig en/of onvolwassen. Voor een 6 gangen diner hebben we 3,5 uur aan tafel gezeten. Lang wachten tussendoor en opvolging qua drank ging ook uiterst langzaam. Jammer, want het eten is wel echt goed. Wij maken veel gebruik van diningwiththestars acties, maar dit was echt de minste ervaring tot nu toe!

Sdb op 07 december 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Kanaalstraat 197 3531 CG Utrecht

Over The Anthony

Culinair genieten doe je bij restaurant The Anthony in Utrecht. Restaurant The Anthony bevindt zich in een voormalig Utrechts klooster uit 1902 dat hoorde bij de tegenovergelegen Sint Antoniuskerk. Na een grondige renovatie is er veel veranderd, maar the holy spirit of home is blijven hangen.

Het keukenteam in The Anthony wordt aangestuurd door chefs die in sterrenzaken hebben gewerkt. Zij serveren verrassende culinaire creaties vol wereldse smaken, met duurzaamheid en lokale ingrediënten hoog in het vaandel. Aan de bar kun je proosten met een Nederlandse bubbel, een overheerlijke cocktail of een verrassende frisdrank. Om even tot rust te komen of juist te socializen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden