The Anthony - Brasserie Monk

Modern, Italiaans | €€
8,4 (108 reviews)
84% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 108 mensen zeggen over The Anthony - Brasserie Monk

8.4 Gebaseerd op 108 reviews. 84% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Nog een lange weg te gaan voor een ster"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Wij hadden een menu gereserveerd en gaven aan dat we ons graag lieten verrassen. Maar bij het uitserveren werd ook niet aangegeven wat we gingen eten. Ook moesten we zelf vragen of we drankjes mochten. En na het toetje bleef alles op tafel staan en zijn we uiteindelijk zelf maar naar de bar gegaan om af te rekenen, ...

Lees hele review

Wij hadden een menu gereserveerd en gaven aan dat we ons graag lieten verrassen. Maar bij het uitserveren werd ook niet aangegeven wat we gingen eten. Ook moesten we zelf vragen of we drankjes mochten. En na het toetje bleef alles op tafel staan en zijn we uiteindelijk zelf maar naar de bar gegaan om af te rekenen, zonder een afsluitend koffietje. Zonde van de beleving en het goede eten, en commercieel gezien niet handig.

X op 09 juni 2023
Geverifiëerd

"Heel gastvrij en lekker gegeten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben prima gegeten in een mooie ambiance. Tafeltje in de zon, heerlijk! Het restaurantweekmenu had wat beter op elkaar afgestemd kunnen worden (voorgerecht en hoofdgerecht zalm is niet heel veel variatie), maar het smaakte goed en het proeverijdessert maakte veel goed.

Saskia op 22 april 2023
Geverifiëerd

"Dit kun je thuis ook koken "
4.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten was oké, ik had er meer van verwacht als rising star diner.

Selma op 02 december 2022
Geverifiëerd

"Mooi!"
7.0 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 8

Prachtig restaurant, mooie binnentuin (alleen even kort gezeten, vanwege winters weer), vriendelijke en gezellige maar nog niet echt kundige bediening. Eten was lekker, dessert viel mij erg tegen.

Linda op 24 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk eten!"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Het menu was lekker en bediening heel hulpzaam. Locatie is ook mooi, zeker een aanrader!

Adriaan op 22 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Anthony - Brasserie Monk

Keuken: Modern, Italiaans

Genieten doe je bij The Anthony in eigen brasserie Monk in het mooie Utrecht. De brasserie bevindt zich in een voormalig klooster wat zorgt voor een authentieke sfeer met een elegante moderne twist. Het keukenteam verzorgt klassieke gerechten met een Monk's twist.

Wil jij ook kennis maken met de heerlijke gerechten in een prachtig authentiek voormalig klooster?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden