The Roast Club

€ 31,50

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner

The Roast Club

9,3 (42 reviews)
95%

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Overheerlijk 3-gangen Chef's diner
€ 31,50

The Roast Club heeft speciaal voor Diningcity een Overheerlijk 3-gangen Chef's diner voor maar € 31,50 bereidt. Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van de fantastische gerechten van The Roast Club!

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 42 mensen zeggen over The Roast Club

9.3 Gebaseerd op 42 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, goeie sfeer en vriendelijke bediening!

Maxime op 22 september 2021
Geverifiëerd
The Roast Club heeft gereageerd op 28 september 2021

Hi Maxime,

Super! Fijn dat jullie bezoek aan The Roast Club zo goed bevallen is. Heel leuk om te horen. We zien jullie graag nog eens terug!

Groeten Loes, namens het hele team


"Heerlijk eten in sfeervol restaurant "
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk eten in sfeervol restaurant. In begin was het wat fris omdat Schipluiden open bleven staan.
Maar eten en bediening waren zeer goed 👍🏼

DJ op 22 september 2021
Geverifiëerd
The Roast Club heeft gereageerd op 28 september 2021

Hi DJ,
Goed om te horen! Bedankt, erg leuk dat jullie er waren. Hopelijk zien we jullie nog eens terug in The Roast Club!

Groeten Loes, namens het hele team


9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk eten, en zeer vriendelijk personeel.

Steef Claassens op 16 september 2021
Geverifiëerd
The Roast Club heeft gereageerd op 28 september 2021

Hoi Steef,

Goed om te horen! Bedankt voor deze review. We hopen je nog eens terug te zien in The Roast Club!

Groeten Loes, namens het hele team


"Top!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, vlees echt heel goed bereid, bediening geweldig

Monique op 16 september 2021
Geverifiëerd
The Roast Club heeft gereageerd op 28 september 2021

Hi Monique,
Mooie complimenten! Heel leuk om te horen, bedankt! Leuk dat jullie er waren en heel graag tot een volgende keer in The Roast Club.

Groeten Loes, namens het hele team


"Verrassend "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassend lekker gegeten, vriendelijk en attent personeel en gezellige ambiance. We gaan zeker keertje terug!

Simone Van Gerven op 16 september 2021
Geverifiëerd
The Roast Club heeft gereageerd op 28 september 2021

Hi Simone, wat leuk om terug te lezen! Bedankt en ook wij hopen jullie heel graag nog eens terug te zien! Groeten Loes, namens het hele team

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Over The Roast Club

Keuken: Vlees, Internationaal

The Roast Club in Eindhoven is een plek waar de liefde voor "roasting", goed eten en tevreden mensen samenkomen. Bij The Roast Club kun je iedere avond terecht voor een fantastisch roast diner, bereid op de Big Green Egg.

De grillmasters werken vanuit hun passie en dat proef je zeker op jouw bord! Zeker niet alleen vleesliefhebbers komen hier aan hun trekken, ook vis en veggies worden met alle liefde voor je gegrild.

Zien zij jou gauw?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden