Knife fork icon red

The Roast Club

€ 31,50

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner

The Roast Club

9,5 (15 reviews)

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel

Deal
Overheerlijk 3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Geniet van bij The Roast Club van een Overheerlijk 3-gangen Chef's diner voor maar € 31,50. Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 3-gangen diner voor maar € 31,50.

Houd er rekening mee dat bij reserveringen tot 18:00 op vrijdag en zaterdag er gedineerd kan worden tot 20:00 uur in verband met de drukte.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 07 juni 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 15 mensen zeggen over The Roast Club

9.5
(15 reviews)
Eten
9.7
Service
9.7
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten in gezellige setting"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! De bediening was niet helemaal op de hoogte van de deal maar ze waren vriendelijk dus dus was niet storend. Gezellige setting maar bovenal heerlijk mals vlees. Aanrader!

Inge op 11 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Hoi Inge, bedankt voor deze mooie woorden. We hopen je nog eens terug te zien in The Roast Club!


"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super vriendelijk personeel, fantastisch eten!

Chantal op 11 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Wauw, super, bedankt Chantal!


"Super geweest"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Geweldige bediening, heerlijk eten

Carolien op 09 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Hoi Carolien, super deze mooie woorden; dank daarvoor! Heel graag tot een volgende keer!


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Vriendelijke bediening met aandacht, smaakvol eten en prima porties!

Jeroen op 06 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Bedankt Jeroen, fijn om te horen! Leuk dat je er was en heel graag tot een volgende keer!


"Héérlijk gegeten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een echte aanrader. Bij binnenkomst even wennen aan de rooklucht van de green eggs, hiervoor 1 ster minder bij de sfeer, maar de kwaliteit van het eten en de zeer vriendelijke bediening zorgen voor een heerlijke avond. Hier komen we zeker terug!

Hans op 06 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Hoi Hans, wat leuk om te horen dat we je nog eens terug mogen zien. De rooklucht, daar wordt aan gewerkt! Bedankt en heel graag tot de volgende keer.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 83 5611 JT Eindhoven

Over The Roast Club

The Roast Club in Eindhoven is een plek waar de liefde voor "roasting", goed eten en tevreden mensen samenkomen. Bij The Roast Club kun je iedere avond terecht voor een fantastisch roast diner, bereid op de Big Green Egg. De grillmasters werken vanuit hun passie en dat proef je zeker op jouw bord! Zeker niet alleen vleesliefhebbers komen hier aan hun trekken, ook vis en veggies worden met alle liefde voor je gegrild. Zien zij jou gauw?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden