Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

The Roast Club

9,1 (27 reviews)

Wat 27 mensen zeggen over The Roast Club

9.1
(27 reviews)
Eten
9.3
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, supervriendelijke bediening, we komen zeker terug!

Small 8f4da59a3a Small c767456fd8
Linde op 23 september 2020
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 24 september 2020

Hi Linde, bedankt voor je review en leuk dat jullie er waren. Heel graag tot een volgende keer. Groetjes, Valentina namens het hele team


4.7 Keuken 7 | Service 1 | Sfeer 6

Na 20 minuten wachten zelf de bediening moeten halen (die zijn telefoon blijkbaar belangrijker vond dan de gasten).
Vervolgens de verkeerde menukaarten krijgen, dit opmerken en dan de goede menukaarten zeggen te halen, maar dit gebeurt niet.
Datzelfde met de bestelde wijn, die kwam ook maar niet... Er zat blijkba...

Lees hele review

Na 20 minuten wachten zelf de bediening moeten halen (die zijn telefoon blijkbaar belangrijker vond dan de gasten).
Vervolgens de verkeerde menukaarten krijgen, dit opmerken en dan de goede menukaarten zeggen te halen, maar dit gebeurt niet.
Datzelfde met de bestelde wijn, die kwam ook maar niet... Er zat blijkbaar brood bij het menu zei een serveerster, maar die kregen we niet.
Vragen of alles naar wens is, maar al doorlopen voordat je antwoord kan geven, enz enz.
Eerdere ervaringen bij de Roast Club waren goed, gisteren was het niet hun avond.

Jeroen op 23 september 2020
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 24 september 2020

Hi Jeroen, bedankt voor je feedback. Dit is, zoals je hopelijk weet, absoluut niet hoe wij normaliter te werk gaan, excuses hiervoor. We gaan dit intern even oppakken. Ik hoop je heel graag een volgende keer terug te zien. Nogmaals dank voor je komst en hopelijk tot gauw. Groetjes, Valentina namens het hele team


"Gezellig en lekker!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Goed, eerlijk eten, smaakvol klaar gemaakt. Hele leuke bediening. Ze weten hoe ze de green egg moeten gebruiken!

Fabianne Van de riet op 17 september 2020
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 24 september 2020

Hi Fabianne, wat een leuke review. Dank je voor jullie komst! Heel graag tot een volgende keer. Groetjes, Valentina namens het hele Roast Team


"Niet voor herhaling vatbaar"
3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

Vorige week woensdag hebben we bij de Roastclub gegeten.
Er waren een aantal zaken die niet juist waren:
- de muziek stond enorm hard. Nadat we gevraagd hadden of het wat zachter mocht, werd dit ook meteen gedaan. Dat was dus prima.
- de tafeltjes stonden op anderhalve meter afstand, maar als je door het restaura...

Lees hele review

Vorige week woensdag hebben we bij de Roastclub gegeten.
Er waren een aantal zaken die niet juist waren:
- de muziek stond enorm hard. Nadat we gevraagd hadden of het wat zachter mocht, werd dit ook meteen gedaan. Dat was dus prima.
- de tafeltjes stonden op anderhalve meter afstand, maar als je door het restaurant liep, naar het toilet, uitgang ect, moest je door die tafeltjes, zodat je geen keuze had om anderhalve meter afstand te houden. Ruim niet corona-proof dus.
- in 1e instantie werden we heel vriendelijk en fijn ontvangen door een vrouw met rood krullend haar. Dit werd al snel overgenomen door een jonge knul. Die heeft ons niet goed geholpen. We vroegen om een fles spa rood, we kregen spa blauw. We vroegen om de dessertkaart, die hebben we na enige tijd nog maar een keer gevraagd.
- deze knul leek beledigd toen we aangaven dat het wel erg lang duurde, voordat we het voorgerecht kregen, hier hebben we ruim 3 kwartier op moeten wachten, terwijl anderen om ons heen al wel hun voorgerecht kregen, die ook nog eens later binnen kwamen.
De jonge knul vroeg of het hoofdgerecht door mocht komen. Daar gaven we toestemming voor. Vervolgens kregen we binnen 5 minuten na het voorgerecht ons hoofdgerecht. Beetje bizar.
- wat we beiden heel raar vonden, was dat er aan de overkant van het restaurant een pand was, waar regelmatig mensen heel kort naar binnen liepen en weer naar buiten, dit ging ook over personeel en klanten. Zag er een beetje dubieus uit, geen idee wat daar aan de hand was.
- toen wij binnenkwamen, vroegen we of we alles van de kaart mochten bestellen, vanwege de actie. Dat mocht.
Bij het afrekenen (we moesten meerdere malen om de rekening vragen en zijn maar naar de bar gelopen), bleek dat we veel meer moesten afrekenen. Ze wisten niet dat we via die actie kwamen. We hebben toch echt online gereserveerd, daarbij hebben we het aan het begin aangegeven.
De rekening werd daarna snel aangepast aan wat het moest zijn.

Eva te Lintel Hekkert op 16 september 2020
Geverifiëerd

"Leuke tent! "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten is er prima, portiegrootte precies goed en het personeel heel attent. Ook echt een goeie bierkaart met mooie speciaalbiertjes. Komen zeker nog eens terug!

Small 5dfec7f055
Daan op 09 september 2020
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 09 september 2020

Hi Daan, super leuk om dit terug te lezen! Fijn dat alles naar wens is geweest. Hopelijk zien we jullie gauw weer eens terug (onder het genot van een lekker biertje). Groetjes, Valentina

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 83 5611 JT Eindhoven

Over The Roast Club

The Roast Club in Eindhoven is een plek waar de liefde voor "roasting", goed eten en tevreden mensen samenkomen. Bij The Roast Club kun je iedere avond terecht voor een fantastisch roast diner, bereid op de Big Green Egg.

De grillmasters werken vanuit hun passie en dat proef je zeker op jouw bord! Zeker niet alleen vleesliefhebbers komen hier aan hun trekken, ook vis en veggies worden met alle liefde voor je gegrild.

Zien zij jou gauw?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden