Knife fork icon red

The Roast Club

€ 31,50

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner

The Roast Club

9,1 (28 reviews)
93%

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Overheerlijk 3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Geniet van bij The Roast Club van een Overheerlijk 3-gangen Chef's diner voor maar € 31,50. Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 3-gangen diner voor maar € 31,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Overheerlijk 2-gangen lunch
€ 22,50

Geniet van bij The Roast Club van een Overheerlijk 2-gangen lunch voor maar € 22,50. Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 2-gangen lunch voor maar € 22,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 28 mensen zeggen over The Roast Club

9.1 Gebasseerd op 28 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Lekker eten, goede sfeer"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Goede sfeer en lekker eten.
Personeel is vriendelijk, maar je moet snel eten, ze willen steeds alles meenemen. Verder top restaurant, echt een aanbeveling.

Frederique op 28 september 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 30 september 2019

Goed om te horen; bedankt voor de complimenten! Zo te horen was de bediening wellicht iéts te ijverig ;) We zullen het meenemen. Leuk dat je bij ons geweest bent en we hopen van harte je nog eens terug te mogen zien in The Roast Club.


"Personeel met❤️voor de zaak!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goede sfeer
Heerlijk gegeten
En wat een liefdevol personeel

Jaco Szalai op 28 september 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 30 september 2019

Wat een prachtig compliment! Bedankt Jaco, leuk dat je er was!


"Prima gegeten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een inspannen sfeer. Eten was verrassend. Ruikt wel een beetje naar de BBQ binnen. Maar, zeker naar toe gaan!

Monique van Tilburg op 25 september 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 25 september 2019

Super om te horen Monique! Heel erg leuk dat je er was en graag tot een volgende keer in The Roast Club!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 83 5611 JT Eindhoven

Over The Roast Club

Keuken: Vlees, Internationaal

The Roast Club in Eindhoven is een plek waar de liefde voor "roasting", goed eten en tevreden mensen samenkomen. Bij The Roast Club kun je iedere avond terecht voor een fantastisch roast diner, bereid op de Big Green Egg.

De grillmasters werken vanuit hun passie en dat proef je zeker op jouw bord! Zeker niet alleen vleesliefhebbers komen hier aan hun trekken, ook vis en veggies worden met alle liefde voor je gegrild.

Zien zij jou gauw?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
D666692b60 E3c1973099

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden