Knife fork icon red

The Roast Club

€ 31,50

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner

The Roast Club

9,1 (28 reviews)
93%

Overheerlijk 3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Overheerlijk 3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Geniet van bij The Roast Club van een Overheerlijk 3-gangen Chef's diner voor maar € 31,50. Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 3-gangen diner voor maar € 31,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Overheerlijk 2-gangen lunch
€ 22,50

Geniet van bij The Roast Club van een Overheerlijk 2-gangen lunch voor maar € 22,50. Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 2-gangen lunch voor maar € 22,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 28 mensen zeggen over The Roast Club

9.1 Gebasseerd op 28 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Super geweest"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Geweldige bediening, heerlijk eten

Carolien op 09 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Hoi Carolien, super deze mooie woorden; dank daarvoor! Heel graag tot een volgende keer!


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Vriendelijke bediening met aandacht, smaakvol eten en prima porties!

Jeroen op 06 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Bedankt Jeroen, fijn om te horen! Leuk dat je er was en heel graag tot een volgende keer!


"Héérlijk gegeten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een echte aanrader. Bij binnenkomst even wennen aan de rooklucht van de green eggs, hiervoor 1 ster minder bij de sfeer, maar de kwaliteit van het eten en de zeer vriendelijke bediening zorgen voor een heerlijke avond. Hier komen we zeker terug!

Hans op 06 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Hoi Hans, wat leuk om te horen dat we je nog eens terug mogen zien. De rooklucht, daar wordt aan gewerkt! Bedankt en heel graag tot de volgende keer.


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was erg lekker, gezellig en fijne oplettende bediening! Zeker een aanrader.

Kiki Brands op 05 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Super om te horen Kiki, bedankt! Heel graag tot een volgende keer!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top!

Tim op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Team The Roast Club heeft gereageerd op 15 oktober 2019

Hoi Tim, fijn dat je diner bij The Roast Club zo goed bevallen is. Bedankt dat je er was en graag tot een volgende keer!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 83 5611 JT Eindhoven

Over The Roast Club

Keuken: Vlees, Internationaal

The Roast Club in Eindhoven is een plek waar de liefde voor "roasting", goed eten en tevreden mensen samenkomen. Bij The Roast Club kun je iedere avond terecht voor een fantastisch roast diner, bereid op de Big Green Egg.

De grillmasters werken vanuit hun passie en dat proef je zeker op jouw bord! Zeker niet alleen vleesliefhebbers komen hier aan hun trekken, ook vis en veggies worden met alle liefde voor je gegrild.

Zien zij jou gauw?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
D666692b60 E3c1973099

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden