Villa Copera

Engels, Nederlands | €€
9,0 (42 reviews)
95% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 42 mensen zeggen over Villa Copera

9.0 Gebaseerd op 42 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Hartelijke ontvangst, de eerste avond met QR code check, verliep rustig. Het eten was heerlijk, heel aardige en attente service. En men moest hard werken, want het was niet alleen druk maar er was naast het restaurant een grote feesttent neergezet ivm een 50jarige verjaardag. Veel lawaai en harde muziek, en iedereen...

Lees hele review

Hartelijke ontvangst, de eerste avond met QR code check, verliep rustig. Het eten was heerlijk, heel aardige en attente service. En men moest hard werken, want het was niet alleen druk maar er was naast het restaurant een grote feesttent neergezet ivm een 50jarige verjaardag. Veel lawaai en harde muziek, en iedereen wilde bediend worden. Het lawaai was jammer, maar het voortreffelijke eten en service (en locatie!) vergoedden veel. Echt aan te bevelen!

Jeminka van Rieck op 26 september 2021
Geverifiëerd

4.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 3

Gezien de reviews veel meer van verwacht, eten niet bijzonder, ambiance shabby, slechte stoelen en geen sfeer.

Marion op 26 september 2021
Geverifiëerd

"Prachtige plek, heerlijk eten!"
9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

Na anderhalf jaar weer eens uit eten geweest, en dan is Villa Copera natuurlijk een goed begin! De afgelopen periode hebben we een aantal keer een proeverij van Villa Copera thuis gegeten, ook een groot genoegen.

We kregen het Chef’s Diner (in de Restaurantweek) voorgeschoteld, met optioneel een 4e gang voor € 10...

Lees hele review

Na anderhalf jaar weer eens uit eten geweest, en dan is Villa Copera natuurlijk een goed begin! De afgelopen periode hebben we een aantal keer een proeverij van Villa Copera thuis gegeten, ook een groot genoegen.

We kregen het Chef’s Diner (in de Restaurantweek) voorgeschoteld, met optioneel een 4e gang voor € 10,00. Erg lekker, mooi op smaak, in een relaxed tempo. En eigenlijk was het een proeverij, want elke gang bestond uit meerdere elementen, helemaal in ons straatje.

Eén minpuntje, de eerste gang werd iets te vroeg geserveerd, ik had m’n rode port nog niet op. Daar had aandacht voor moeten zijn, ook omdat die eerste gang een droge witte wijn verdiende. Ik heb m’n port bewaard voor na de eerste gang, en alsnog om die witte wijn gevraagd. Bij een restaurant van het niveau van Villa Copera verwacht je dat de bediening daar zelf mee komt. Overigens was de Sauvignon Blanc erg goed, net als de Shiraz bij het tussen- en hoofdgerecht.

Al met al: eten (en drinken) op niveau, op een prachtige plek. Genieten!

Joost Boerboom op 24 september 2021
Geverifiëerd

"Bezoek Villa Copera"
5.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 4

Ontvangst was al lastig. Geen bediening te zien. Het restaurant bleek boven te zijn en het belletje bleek men niet gehoord te hebben. Restaurant was vol, wij waren de laatste bezoekers. Er werd gevraagd voor een extra dinergang.
Het eten was uitstekend. De extra gang was heerlijk, maar alles bij elkaar was het een ...

Lees hele review

Ontvangst was al lastig. Geen bediening te zien. Het restaurant bleek boven te zijn en het belletje bleek men niet gehoord te hebben. Restaurant was vol, wij waren de laatste bezoekers. Er werd gevraagd voor een extra dinergang.
Het eten was uitstekend. De extra gang was heerlijk, maar alles bij elkaar was het een grote hoeveelheid. Pas bij de tweede gang werd over het wijnarrangement gesproken; gemiste kans. Uiteindelijk waren wij de laatste bezoekers van het restaurant. De half open keuken werd duidelijk hoorbaar schoongemaakt. Het personeel verdween. Uiteindelijk in de keuken gevraagd of we mochten afrekenen. Dat bleek weer beneden te zijn. Kortom heerlijk eten maar de ( laatste ) klant stond niet centraal.

JanDuiven op 21 september 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijke eten.

Johan Hentzepeter (1 review) op 19 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Spijk (Rijnwaarden) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Villa Copera

Keuken: Engels, Nederlands

Restaurant Villa Copera in Spijk is een unieke locatie gelegen aan de Rijn in de Liemers. Midden in dit gebied, uitkijkend op de prachtige rivier, staat het team van Villa Copera voor jou klaar. De chef en zijn team maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve en duurzame ingrediënten. Passie, kwaliteit, aandacht, plezier en vakmanschap zitten diep in het vaandel in dit restaurant. Het complete team heeft zo zijn eigen streken! Het team staat voor jou klaar en nodigt jou uit om hun streken te leren kennen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Spijk (Rijnwaarden) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden