Café in the City Amsterdam

Modern
6,7 (1 review)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat mensen zeggen over Café in the City Amsterdam

6.7 Gebaseerd op 1 review. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Lekker eten, langzame bediening"
6.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 10

Op zaterdagavond voor het eerst avond gegeten bij Cafe in the City. Warm en vriendelijk welkom. Aan tafel werd het menu uitgelegd en we konden optioneel kiezen voor een extra sushirol. Dit hadden wij gedaan. Achteraf gezien was het erg veel en had de ober ons liever 1 sushirol om te delen aan kunnen raden i.p.v 2. H...

Lees hele review

Op zaterdagavond voor het eerst avond gegeten bij Cafe in the City. Warm en vriendelijk welkom. Aan tafel werd het menu uitgelegd en we konden optioneel kiezen voor een extra sushirol. Dit hadden wij gedaan. Achteraf gezien was het erg veel en had de ober ons liever 1 sushirol om te delen aan kunnen raden i.p.v 2. Het voorgerecht was heerlijk. Daarna kwam de sushi. Na de sushi bleef de bediening echter lang weg en moesten wij erg lang wachten op ons hoofdgerecht en drankjes. Na het hoofdgerecht kwam er al helemaal geen bediening meer, omdat het Cafe in een soort club veranderd om 22.30. Het personeel ging alle tafels opschuiven en wij zaten er als enige nog te wachten op ons nagerecht. Wij voelden ons hierdoor erg gehaast en daarbij is het personeel ook niet herkenbaar in de drukte. Uiteindelijk hebben wij maar de rekening gevraagd omdat het ons allemaal te lang duurde. Ook op de rekening wachten duurde een eeuwigheid. Het toetje kwam toen na de rekening. Ons diner heeft hierdoor in totaal 3,5 uur geduurd. Erg jammer, want de avond begon zo goed..

Michelle op 09 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Café in the City Amsterdam

Keuken: Modern

Sophisticated. Sexy. Stoer. Voeg deze woorden samen en je krijgt Café in the City. Een trendy restaurant in het centrum van Amsterdam en straks ook gevestigd in Rotterdam.

Café in the City biedt een dynamische en levendige ervaring die on-Nederlands is. De mix van een indrukwekkende menukaart, goede sfeer en uitstekende kwaliteit maken dit restaurant tot een unieke ervaring in plaats van een ‘simpele’ avond uit.

Het concept richt zich dan ook op de doelgroep die lekker wil eten en daarna niet noodzakelijk naar huis wil gaan. Maar ook voor een (business)lunch of alleen een drankje is Café in the City zeven dagen per week ‘your go-to restaurant’.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden