Hagenouw Eten & Drinken

7,6 (14 reviews)
100% aanbevolen

Hagenouw Eten & Drinken

7,6 (14 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 14 mensen zeggen over Hagenouw Eten & Drinken

7.6 Gebaseerd op 14 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Je wordt bij de dokter eerder geholpen !"
2.7 Keuken 3 | Service 2 | Sfeer 3

Mijn vriendin was jarig en ik trakteerde op een etentje. Eerst wat drinken: 1 bier en 1 Rivella besteld.
Er wordt gebracht: 1 bier en 1 cola. Verkeerd dus. Daarna wordt er 1 bier en 1 cappuccino gebracht. Weer fout ! Daarna brood met smeersels besteld, maar we wilden alleen kruidenboter. We kregen 1 klein bakje voo...

Lees hele review

Mijn vriendin was jarig en ik trakteerde op een etentje. Eerst wat drinken: 1 bier en 1 Rivella besteld.
Er wordt gebracht: 1 bier en 1 cola. Verkeerd dus. Daarna wordt er 1 bier en 1 cappuccino gebracht. Weer fout ! Daarna brood met smeersels besteld, maar we wilden alleen kruidenboter. We kregen 1 klein bakje voor 4 bolletjes brood. Te weinig, maar ok. Het hoofdgerecht dan maar 1 hamburger classic en 1 tournedos. Na 45 minuten geïnformeerd of t al onderweg was en volgens de ober was dat zo. Na 1 uur en 10 minuten was ik t zat en zei "ik wil nu eten anders ga ik weg " Bleek dat ze de hamburger vergeten waren !
Na een voorzichtige sorry en het volle pond moeten betalen voor de drank en t brood zijn we vertrokken. Eens maar nooit meer !!

Nel op 28 oktober 2022

8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Lekker eten.en een ele leuke bediening. De plek in een shopping mall is niet geweldig maar als je binnen zit merk je er weinig van. Eten is heerlijk en er is een superleuke bediening.

Frits op 20 september 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben genoten van het eten en de bediening was perfect. Kortom een aanrader.

Theo Ragas op 16 februari 2020
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Ondanks dat we gereserveerd hadden kregen we een tafel toegewezen die niet direkt daarvoor bestemd was. Het was druk en waarschijnlijk moeten we daardoor wel erg lang wachten op 1e en de 2e gang. De prijs-kwaliteit verhouding vonden wij wat aan de hoge kant. De ambiance was gezellig en ongedwongen!

Robbie op 16 februari 2020
Geverifiëerd

"Heel lekker gegeten !!"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Het oogt misschien niet heel aantrekkelijk vanaf de buitenkant maar laat je daardoor niet ‘misleiden’
Het eten was super goed!!! Lekker lekker gegeten

Sascha op 03 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hagenouw Eten & Drinken

Bij Hagenouw Eten & Drinken op station Utrecht Centraal kan je gewoon heerlijk eten. De gezellige sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Een knusse ambiance voor een pauze of afsluiting van je werk of winkeldag. Ook voor een verleidelijk kopje koffie met een stuk gebak ben je bij Hagenouw Eten & Drinken aan het juiste adres. Het uitgebreide assortiment met speciaalbieren en wijnen zorgt ervoor dat Hagenouw Eten & Drinken ook de juiste plek is voor een geslaagde borrel. Kom snel langs bij op Utrecht Centraal en ervaar het zelf.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden