Javaanse Meisjes

Indonesisch |
9,1 (8 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 8 mensen zeggen over Javaanse Meisjes

9.1 Gebaseerd op 8 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Super"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Echt top eten en prima service

Dennis Oldenburg op 21 mei 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker gegaan!

Vanessa Ernster op 17 mei 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heel erg lekker gegeten en de jongeman van de bediening was ook top! Hij was goed op de hoogte van de wijn en spice combinaties. Hij dacht ook heel goed mee voor onze jonge kinderem. Top restaurant!

J Scholten op 08 mei 2022
Geverifiëerd

"Fantastisch "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Fijne bediening met goede uitleg over de gerechten, op één iets minder spannend gerechtje na was het allemaal heel smakelijk en uniek. Porties waren perfect.

Tony de Ruyter op 07 mei 2022
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, de bar was niet helemaal op orde, we kregen 3 keer een verkeerd drankje, maar dar werd steeds soepeltjes gecorrigeerd.

Lex op 01 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Toon telefoonnummer

Over Javaanse Meisjes

Keuken: Indonesisch

In het centrum van Alkmaar vind je een klein stukje van de eilanden rond de zee van Java terug, namelijk Javaanse Meisjes. Bij dit restaurant staat het eten centraal; geen gedoe of pretentie, alles draait hier om het genieten van de gerechten die worden geserveerd. Sterrenchef Ron Blaauw en Marco de Wildt hebben beide hun liefde voor eten samengebracht om hun motto voort te brengen: uit eten gaan moet een feestje zijn. Dat feestje moet ongedwongen genieten zijn van pure gerechten en mooie dranken. Het feestje zie je terug op de menukaart die ze hebben samengesteld voor de Javaanse Meisjes.

Kom dus langs voor een smakelijke ervaring en trakteer jezelf op alle heerlijkheid die de Indonesische keuken te bieden heeft!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden