Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Restaurant Fling

8,7 (67 reviews)

Wat 67 mensen zeggen over Restaurant Fling

8.7
(67 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.4
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten in een oud boerenleenbank gebouw bediening vriendelijk en leuk spraakzaam we gaan nog eens terug voor de sushiplank

John Kevers op 05 september 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 06 september 2019

Beste fam. Kevers ,
Hartelijk dank voor uw mooi review,
Wij zien jullie graag weer.
Met vriendelijke groet ,
Ling van restaurant Fling.


8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Prima prijs-/kwaliteitverhouding. Lief dat we een prosecco van het huis kregen. De amuses en voorgerechten die wij hadden, waren perfect! Vooral de sushirol was overheerlijk! Hoofdgerecht van vlees was heerlijk, vis was ietsje te gaar en had wat hoger op smaak gekund. Maar met wat zout was dat zo opgelost. Het kaasp...

Lees hele review

Prima prijs-/kwaliteitverhouding. Lief dat we een prosecco van het huis kregen. De amuses en voorgerechten die wij hadden, waren perfect! Vooral de sushirol was overheerlijk! Hoofdgerecht van vlees was heerlijk, vis was ietsje te gaar en had wat hoger op smaak gekund. Maar met wat zout was dat zo opgelost. Het kaasplankje was goed, alleen zou ik ze op volgorde van mild naar pittig op het bord leggen en moet het personeel kunnen vertellen welke kazen erop liggen. Één kaasje was uitgedroogd. Het personeel was enorm vriendelijk en servicegericht. Het pand is echt prachtig.

Sancha Schuurs op 02 september 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 03 september 2019

Beste Sancha,
Bedankt voor uw review en goede tip.
Met vriendelijke groeten,
Ling
Restaurant fling


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooie locatie, leuke menukaart. Daar komen we voor terug want met de cheque krijg je een keuzemenu. Het eten was goed tot heel goed.

Stel op 02 september 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 02 september 2019

Beste Fam. Stel ,
Hartelijk dank voor uw geweldig resentie.
Wij zien u graag weer terug .

Met vriendelijke groet ,
Ling van Fling.


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het was weer gezellig en lekker! Een aanrader!!

Mieke van Grinsven op 01 september 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 02 september 2019

Beste Mieke,
Wij zijn blij u weer zien bij restaurant fling .
Dank voor uw prachtig reviews voor ons .

Met vriendelijke groeten,
Ling


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Aanrader! Restaurant is beter dan Mood,Umami en Arigato en dat voor eerlijke prijzen!

HHMG Hendrikse op 25 augustus 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 31 augustus 2019

Beste Hendrikse,
Bedankt voor uw mooi reviews .
Tot kijk weer.
Gr. Ling

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Dommelstraat 9 5611CJ Eindhoven

Over Restaurant Fling

Geniet van een bijzondere avond in Eindhoven, bij het restaurant Fling. Het restaurant is gelegen in een prachtig historisch pand, waardoor de ambiance authentiek aanvoelt. De mooie locatie zorgt ervoor dat je al helemaal warm wordt van binnen. Het heerlijke eten, waarbij de uitgebreide kaart een grote rol speelt, zal je compleet verassen. Van Franse oesters tot Peking eend tot een Australische charcoal fired grill tot sushi. Voor ieder wat wils. De persoonlijke aanpak van de bediening zal je avond helemaal compleet maken.
Laat je heerlijk verrassen in het mooie restaurant Fling.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden