Knife fork icon red

Restaurant Fling

8,8 (63 reviews)

Wat 63 mensen zeggen over Restaurant Fling

8.8
(63 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Aanrader! Restaurant is beter dan Mood,Umami en Arigato en dat voor eerlijke prijzen!

HHMG Hendrikse op 25 augustus 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 31 augustus 2019

Beste Hendrikse,
Bedankt voor uw mooi reviews .
Tot kijk weer.
Gr. Ling


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten

Alda op 19 augustus 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 20 augustus 2019

Dank voor uw mooie review. Graag heten wij u een volgende keer wederom van harte welkom bij ons in het restaurant.


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles picobello in orde. Mooi bestek en servies, goede sfeer, mooie inrichting, supervriendelijk personeel, en bovenal heerlijk eten!!

Joop en Manorma op 18 augustus 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 20 augustus 2019

Erg hartelijk bedankt voor uw positieve review over ons restaurant.


"Heerlijke avond"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben gisteren een heerlijke avond gehad. Geweldig lekker eten (de sushi was formidabel), leuke en verzorgde presentatie en geweldige bediening. De gastvrouw heeft het vak echt in haar vingers!

Hans en Netty op 17 augustus 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 20 augustus 2019

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wij doen onze uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken. Met leuke culinaire gerechten en goed gastheerschap is uw avond bij Fling geslaagd. Nogmaals Dank


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In een woord; geweldig goed.

Wammes op 11 augustus 2019
Geverifiëerd
Ling van Fling heeft gereageerd op 20 augustus 2019

Dank voor uw krachtige positieve review.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Dommelstraat 9 5611CJ Eindhoven

Over Restaurant Fling

Geniet van een bijzondere avond in Eindhoven, bij het restaurant Fling. Het restaurant is gelegen in een prachtig historisch pand, waardoor de ambiance authentiek aanvoelt. De mooie locatie zorgt ervoor dat je al helemaal warm wordt van binnen. Het heerlijke eten, waarbij de uitgebreide kaart een grote rol speelt, zal je compleet verassen. Van Franse oesters tot Peking eend tot een Australische charcoal fired grill tot sushi. Voor ieder wat wils. De persoonlijke aanpak van de bediening zal je avond helemaal compleet maken.
Laat je heerlijk verrassen in het mooie restaurant Fling.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden