De Drommedaar

Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
8,6 (7 reviews)
86% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 7 mensen zeggen over De Drommedaar

8.6 Gebaseerd op 7 reviews. 86% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Smaakloos en laf"
4.0 Keuken 2 | Service 3 | Sfeer 7

Zonde van ons tijd en geld geweest, smaakloos, laf, duurde eenneruwigheid voordat we de volgende gang kregen. Gang 5 laten staan na geproefd te hebben, gang 6 vd tafel weg gelopen , afgerekend en naar huis. De buren wilde cava maar het personeel wist niet of dat nog goed was, andere kregen een ander gerecht dan wat ...

Lees hele review

Zonde van ons tijd en geld geweest, smaakloos, laf, duurde eenneruwigheid voordat we de volgende gang kregen. Gang 5 laten staan na geproefd te hebben, gang 6 vd tafel weg gelopen , afgerekend en naar huis. De buren wilde cava maar het personeel wist niet of dat nog goed was, andere kregen een ander gerecht dan wat ze besteld waren want het was op ( is Miss fijn als je dat eerst overlegd) zelfs het brood wat we kregen was hard aan de gesmede kant. Ik snap eerlijk gezegd niet dat deze in jullie lijst staan als rusting star. Het Grandcafé bij ons op de hoek, heeft goede en lekkere gerechten die met liefde gekookt zijn. Dit noemen we een aanfluiting, helaas.

Anja Burggraaff op 18 december 2022
Geverifiëerd

"Kwaliteit op alle niveaus!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Verrukkelijk vijf gangen diner! Prettige bediening. De sfeer op deze november woensdag was wat anders dan dat we gewend waren, met vier bezette tafels. Ondanks dat was het een heerlijke avond. Bijkomende verrassing: als terugkerende gast herkend worden na drie jaar. Kwaliteit op alle niveaus!

lydia Helwig Nazarowa op 01 december 2022
Geverifiëerd

"Top!!!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Echt heerlijk gegeten, van amuse tot aan dessert, alles super.
Mooie gerechten, mooie opmaak, pure smaken,
Wij komen graag terug

Janet op 12 maart 2020

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk zesgangen diner gegeten met z’n vieren, met bijpassend wijnarrangement. Vriendelijke bediening, mooi ingericht restaurant. Voor herhaling vatbaar.

Jan Vos op 23 februari 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Veelbelovend was de aankondiging en dat was het! Heerlijk 4 gangen menu gehad. Verrassend en smaakvol. We moesten wel lang wachten op de volgende gang. De bediening kan nog wel wat verfijnder. De ober was hakkelend en wist regelmatig niet wat er geserveerd werd. De sommelier nam regelmatig een sigaretje tussendoor z...

Lees hele review

Veelbelovend was de aankondiging en dat was het! Heerlijk 4 gangen menu gehad. Verrassend en smaakvol. We moesten wel lang wachten op de volgende gang. De bediening kan nog wel wat verfijnder. De ober was hakkelend en wist regelmatig niet wat er geserveerd werd. De sommelier nam regelmatig een sigaretje tussendoor zo was te ruiken. Ook de kleding van beiden zou wat meer aandacht mogen. Het zijn details. Emmen heeft er iets moois bij.

Charlien op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Emmen e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Drommedaar

Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten

De Drommedaar in Emmen is dé culinaire hotspot van Em'm! Pal naast het stadspark is het de place-2-be voor gastvrijheid, gastronomie en culinaire belevingen. Gesitueerd in een historisch pand is De Drommedaar erg stijlvol ingericht en beschikt ook over een uitstekende intieme sfeer. De chef bereidt tijdloze culinaire gerechten waar hij ook oog heeft voor moderne en wereldse invloeden die hij in de gerechten stopt. Daarnaast worden alle gerechten met liefde en passie bereidt mét respect voor het product en het seizoen. De Drommedaar probeert zoveel mogelijk met Drentse streekproducten te werken. Daarnaast beschikt de Drommedaar ook over een uitstekende wijnkaart welke uitstekend en gebalanceerd samengaat met de gerechten van de chef. Kom het ontdekken én proeven bij de Drommedaar!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Emmen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden