Knife fork icon red

Restaurant Proevens

8,7 (1 review)
100%

Wat mensen zeggen over Restaurant Proevens

8.7
(1 review)
Eten
9.0
Service
10.0
Sfeer
7.0
100%
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Mijn vrouw en ik hebben gisteravond bijzonder goed gegeten bij Proevens. We werden bediend door een jonge man die veel wist van de ingrediënten, de bereiding en de wijnen, maar geen college gaf. Ons verrassingsmenu van vier gangen was afwisselend, verrassend, zorgvuldig gemaakt en heel lekker. Tussen de vier gangen ...

Lees hele review

Mijn vrouw en ik hebben gisteravond bijzonder goed gegeten bij Proevens. We werden bediend door een jonge man die veel wist van de ingrediënten, de bereiding en de wijnen, maar geen college gaf. Ons verrassingsmenu van vier gangen was afwisselend, verrassend, zorgvuldig gemaakt en heel lekker. Tussen de vier gangen door werden ook sierlijke kleine hapjes geserveerd, zo dat de maaltijd een verrassingstocht werd. Doordat de porties klein waren, konden wij de vier gangen goed aan, maar hadden wij genoeg. Proevens is een plezierig ingericht restaurant zonder poeha, maar alle aandacht voor goed eten en drinken in een fijne sfeer. Op de woensdagavond leed de sfeer onder het geringe aantal gasten. Ik kan dit restaurant en zijn verrassingsmenu van harte aanbevelen.

Sami Faltas op 27 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Gelkingestraat 58 9711 NE Groningen

Over Restaurant Proevens

In het gezellige Groningen vind je aan de Gelkingestraat restaurant Proevens. Eenmaal binnengetreden valt je oog gelijk op de open keuken, een retro bar en gezellige hoekjes om te zitten. Dit is the place to be voor de ware levensgenieter.

Je wordt hier verwelkomd door gastheer Fabian Pettinga. Fabian is daarbij de trait-d’union tussen keuken en de bediening. Met passie helpt hij de chef-kok de meest innovatieve gerechten te bereiden. Aan tafel helpt hij jou de perfecte combinatie te kiezen tussen wijn en spijs.

De keuken onder leiding van chef-kok Henk-Jan Doornkamp is te omschrijven als 'rock 'n roll'. De gepassioneerde chef zit al meer dan 25 jaar in het vak en kookt met een grote hoeveelheid aan smaakcombinaties. Hierbij laat hij zich ook inspireren door nieuwe kooktechnieken en keukens vanuit de hele wereld. Henk-Jan blijft openstaan voor nieuwe ontdekkingen. Één ding is zeker: met eerlijke bereidingen van Nederlandse producten creëert hij smaken die je raken en bijblijven

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden