Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

ALFREDS restaurant

8,5 (113 reviews)

Wat 113 mensen zeggen over ALFREDS restaurant

8.5
(113 reviews)
Eten
8.4
Service
8.5
Sfeer
8.5
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten. Lekker rustig, buiten, op een mooie zomeravond. Prima service. Eindelijk een restaurant waar alcoholvrije wijn per glas wordt geschonken!

Aver 73 op 14 augustus 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfecte ontvangst door twee gastvrouwen. Heerlijk gegeten met een gezelschap van 8 mensen. Uitstekende entourage waar we op een prima manier met elkaar konden praten.

dhr. Feike de Vries op 30 september 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Zoals gewoonlijk weer een prachtig menu in een super gezellig restaurant!

Wilma Schoordijk op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Was weer uitstekend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zoals we al jaren gewend zijn bij Alfreds klopte alles weer. Het eten was lekker en de service was zoals gewoonlijk vriendelijk, deskundig, charmant en geïnteresseerd om het ons groepje van 4 naar de zin te maken.

Paul Versteeg op 28 september 2019
Geverifiëerd

"Personeel snapt de klant niet"
4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

Voor een jubileum met 4 personen bij Alfred's geresereerd, twee volwassenen en twee kinderen van bijna 12 en bijna 9. Bij ontvangst duurde het lang voor we naar de tafel werden gewezen, het personeel was iets achter de receptie in gesprek en we dachten dat het restaurant misschien nog niet open was. Het restaurant b...

Lees hele review

Voor een jubileum met 4 personen bij Alfred's geresereerd, twee volwassenen en twee kinderen van bijna 12 en bijna 9. Bij ontvangst duurde het lang voor we naar de tafel werden gewezen, het personeel was iets achter de receptie in gesprek en we dachten dat het restaurant misschien nog niet open was. Het restaurant bleek echter al half vol maar er werd gewoon geen aandacht gegeven aan binnenkomende gasten.
Hoewel de reden van het jubileum (5-jarig huwelijk) in de reservering stond, is er totaal geen aandacht aan geschonken. Begonnen met een glaasje prosecco: deze was plat, en smakeloos. Moet onmiddelijk het assortiment uit. We kregen te naken met een ober die te jolig was, en ook niet begreep dat kinderen op 'n bepaald moment graag het broodje krijgen als ze dat ze bestellen. Nee, deze kinderen hoeven geen kleurplaten om Alfred's gebrek aan keukenplanning te maskeren. Omdat de kinderen een gang minder hadden besteld, hebben we gevraagd of zij hun maaltijd met ons voorgerecht konden krijgen. Meer dan anderhalf uur gewacht voordat het voorgerecht kwam, en toen was er voor de kinderen nog niets op tafel. Hun eten kwam tussen onze gangen door, wat echt niet bijdraagt aan het gevoel van samen uit eten.
De kwaliteit van het eten was wel goed, maar dit kon de slechte ervaring door een uiterst rotte timing eigenlijk niet meer goedmaken. Voor mij was dit de laatste keer.

Chris op 17 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alphen aan den Rijn e.o.

Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn

Over ALFREDS restaurant

In Alphen aan den Rijn vind je restaurant ALFREDS. Het restaurant bevindt zich in een historisch pand dat een voormalig buitenhuis is geweest.

Restaurant ALFREDS staat bekend om de heerlijke gerechten die geserveerd worden. ALFREDS streeft naar topkwaliteit, een top service en gastvrijheid, waardoor je je snel thuis zult voelen. In een moderne en ook wel stijlvolle ambiance kun jij heerlijk genieten van de gastvrije sfeer en gerechten.

Laat je culinair verwennen door de gerechten die ALFREDS te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Alphen aan den Rijn e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden