Knife fork icon red

ALFREDS restaurant

8,4 (109)

Wat zeggen mensen over ALFREDS restaurant

8.4
(109 reviews)
Eten
8.3
Service
8.4
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Personeel snapt de klant niet"
4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

Voor een jubileum met 4 personen bij Alfred's geresereerd, twee volwassenen en twee kinderen van bijna 12 en bijna 9. Bij ontvangst duurde het lang voor we naar de tafel werden gewezen, het personeel was iets achter de receptie in gesprek en we dachten dat het restaurant misschien nog niet open was. Het restaurant bleek echter al half vol maar er werd gewoon geen aandacht gegeven aan binnenkomende gasten.
Hoewel de reden van het jubileum (5-jarig huwelijk) in de reservering stond, is er totaal geen aandacht aan geschonken. Begonnen met een glaasje prosecco: deze was plat, en smakeloos. Moet onmiddelijk het assortiment uit. We kregen te naken met een ober die te jolig was, en ook niet begreep dat kinderen op 'n bepaald moment graag het broodje krijgen als ze dat ze bestellen. Nee, deze kinderen hoeven geen kleurplaten om Alfred's gebrek aan keukenplanning te maskeren. Omdat de kinderen een gang minder hadden besteld, hebben we gevraagd of zij hun maaltijd met ons voorgerecht konden krijgen. Meer dan anderhalf uur gewacht voordat het voorgerecht kwam, en toen was er voor de kinderen nog niets op tafel. Hun eten kwam tussen onze gangen door, wat echt niet bijdraagt aan het gevoel van samen uit eten.
De kwaliteit van het eten was wel goed, maar dit kon de slechte ervaring door een uiterst rotte timing eigenlijk niet meer goedmaken. Voor mij was dit de laatste keer.

Chris op 17 maart 2019

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren bij alfreds gegeten met de actie restaurantweek. Het eten was heerlijk! De service was perfect. Mijn vriend nam een bijpassend wijnmenu en bij elke wijn werd veel dingen verteld, erg leuk.

Lisa huitink op 21 maart 2018

"Lekker gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuke avond gehad. Lekker gegeten. Gezellige sfeer.

Gerard op 08 oktober 2017

"Een gezellige avond"
5.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 5

De bediening was zeer vriendelijk en attent . Het eten vond ik iets minder. De amuse was top dus daarna hoge verwachting . Voorgerechten waren heerlijk, maar het hoofdgerecht en dessert vond ik minder. Bij het hoofdgerecht vond ik het vlees niet heel mals en het citroentje of lemon niet passen.De risotto vond ik ook niet optimaal. En het dessert was het net niet. En alles was ook erg veel dat zou wat mij betreft minder mogen .
Het is natuurlijk altijd een kwestie van smaak, dus wel een geslaagde avond gehad.

Sandra de Beer op 14 april 2017

"Helemaal top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zoals altijd een waar genot om hier te gaan eten: naast de heerlijke gerechten is ook de gastvrijheid / klantvriendelijkheid erg goed. Prijs-kwaliteitverhouding is mi goed
Een echte aanrader!!

Stefan op 02 april 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alphen a/d Rijn e.o.

Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen a/d Rijn

Over ALFREDS restaurant

Een gevoel alsof u op vakantie gaat. Al was het maar voor een avond. Achterover leunen en heerlijk genieten van het goede van het leven bij Restaurant Alfreds.

De hartelijke ontvangst, de aangename ambiance, een goed glas en een voortreffelijke maaltijd. Bereid met zorg en smaak, met de beste ingrediënten. In een park vol rust en ruimte. In de zomer kunt u hier ook genieten op een prachtig terras.

Menukaart

U maakt een gastronimische wandeling door de kaart waarbij de chef u meeneemt naar zijn wereld. Heerlijk genieten van een allemaal kleine gerechtjes met een goed glas wijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Alphen a/d Rijn e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden