Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

NENI Amsterdam

8,5 (33 reviews)

Wat 33 mensen zeggen over NENI Amsterdam

8.5
(33 reviews)
Eten
8.8
Service
8.5
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Smaaksensatie"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Met hele simpele ingrediënten worden hier de heerlijkste gerechten gemaakt. Het is lang geleden dat ik zo lekker heb gegeten. Ook de bediening was erg vriendelijk en attent. Kortom ik heb een top avond gehad in Nené en zo hier nog vaak terug komen.

Virginia op 31 december 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

serveersters Engelstalig waardoor je wat minder thuis voelt. Eten is echt speciaal met lekkere sausen en gerechten met zorg klaargemaakt

Wessel Wesseling op 30 december 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

De kwaliteit van het eten is van een bovengemiddeld niveau en onderscheid zich positief van het gemiddelde mediterrane restaurant. Receptuur gevarieerd en hier en daar verrassend, in sommige (vlees) gerechten soms iets teveel basisproducten (aardappel) toegevoegd.

De bediening liet een paar steken vallen. De eers...

Lees hele review

De kwaliteit van het eten is van een bovengemiddeld niveau en onderscheid zich positief van het gemiddelde mediterrane restaurant. Receptuur gevarieerd en hier en daar verrassend, in sommige (vlees) gerechten soms iets teveel basisproducten (aardappel) toegevoegd.

De bediening liet een paar steken vallen. De eerste gerechten van het menu (Ballagan) lieten iets op zich wachten, maar toen ze eenmaal op toeren waren werden de gerechten in sneltreinvaart achter elkaar opgediend waardoor de balans compleet zoek was. Dit is wat mij betreft echt een aandachtspunt.

Een groot gedeelte van het personeel was het Nederlands niet machtig. Nu beheersen veel Nederlanders het Engels prima en ikzelf ruim voldoende, maar ik kreeg toch het gevoel 'gast' in eigen land te zijn. De tendens dat het personeel niet het Nederlands beheerst wordt steeds sterker in de horeca.

marlo braam op 16 december 2019
Geverifiëerd

2.3 Keuken 3 | Service 3 | Sfeer 1

This restaurant is too big for my liking. Difficult to create a "sfeer" especially as one is sitting nearly with the neighbors at the same table. Also the staff cannot cope with the amount of people. For me this has a factory feeling. In and out.

Ingrid op 15 december 2019
Geverifiëerd

"Geweldig"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Leuke en lekkere avond. Eten was top en de service was fenomenaal - zeker ook omdat een van de gasten coeliakie had en hier werd goed mee omgegaan. Een aanrader!

EB op 11 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Stadionplein 8 1076 CM Amsterdam

Over NENI Amsterdam

Restaurant NENI is in Amsterdam gevestigd. Bij Restaurant NENI staat alles in het concept van vrienden en familie. Laat je verleiden door de grote open Oost-mediterrane keuken in het midden van de zaak.
Restaurant NENI staat voor openheid en liefde voor de keuken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden