't Lieve Leven

Frans, Klassiek |
8,6 (178 reviews)
97% aanbevolen

4-gangen Chef's diner € 43,50

't Lieve Leven

Frans, Klassiek |
8,6 (178 reviews)
97% aanbevolen

4-gangen Chef's diner € 43,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
4-gangen Chef's diner
€ 43,50

't Lieve Leven doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen chef's diner . Ontdek 't Lieve Leven nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen chef's diner .

Reserveer nu jouw tafel bij 't Lieve Leven!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 178 mensen zeggen over 't Lieve Leven

8.6 Gebaseerd op 178 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Diner rising stars"
6.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 4

Het eten was top alleen de entourage viel ons tegen erg basic inrichting

Sandra van Iperen op 29 november 2022
Geverifiëerd

"Knus en goed"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

We wisten niet wat we moesten verwachten toen we boekten maar wat een heerlijk knus restaurant. Zo'n tafel of zes waardoor de sfeer intiem blijft. Het eten wordt ter plekke gemaakt door de eigenaar die ook meteen sommelier en ober is. Dat zorgt voor een eprsoonlijke ervaring waarbij het eten in balans is. Niet te veel en niet te weinig met een verrassende combinatie van smaken.

Ilona de Bok op 28 november 2022
Geverifiëerd

"Fantastisch lekker!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig gegeten in de huiskamer van ‘t Lieve Leven met een rustig ogende chef Hylke, die heel ontspannen de heerlijkste gerechtjes op tafel tovert. En dat alleen doet voor 16 gasten, top!

Carolien Smits op 27 november 2022
Geverifiëerd

"Klasse "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In huiskamersfeer heerlijk genoten van een 4-gangenmenu waarbij alles van ontvangst tot afscheid door één persoon, prima werd verzorgd! Klasse en zeker voor herhaling vatbaar!🙂

Jojo op 15 oktober 2022
Geverifiëerd

"Mooie smaken"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Voor het eerst hier in dit bijna huiskamer-achtig restaurant. Met zijn 16 tot 18 couverts op 5 tafels is het hier gezellig kleinschalig en wordt er gewerkt met 4, 5 of 6 gangen menu's, eventueel met bijpassend wijn arrangement.
De keuken en bediening wordt door 1 persoon gedaan en vereist dus een uitstekende prep. ...

Lees hele review

Voor het eerst hier in dit bijna huiskamer-achtig restaurant. Met zijn 16 tot 18 couverts op 5 tafels is het hier gezellig kleinschalig en wordt er gewerkt met 4, 5 of 6 gangen menu's, eventueel met bijpassend wijn arrangement.
De keuken en bediening wordt door 1 persoon gedaan en vereist dus een uitstekende prep. Toch heeft die ene persoon alles onder controle en is de perfecte gastheer, heeft alles in de gaten en zorgt voor een vlekkeloos verlopende avond.
Het eten is echt lekker met verrassende smaken en smaak combinaties. De wijnen zijn goed en er wordt gelukkig niet minimalistisch mee omgesprongen.
Die gast kan echt koken!

Joke op 14 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vught e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Lieve Leven

Keuken: Frans, Klassiek

In het rustige Vught vind je restaurant 't Lieve Leven. 't Lieve Leven biedt net datgene meer! Het restaurant ligt dicht bij het centrum van 's-Hertogenbosch op nog geen tien minuten rijden vandaan.

Vergeleken met andere restaurants doet 't Lieve Leven het net iets anders. Bij 't Lieve Leven kies je niet voor het gerecht, maar kies je voor een bron van smaken.
De gerechten worden samengesteld met de meest heerlijke streek- en seizoensproducten. Laat je verrassen door de pure, eerlijke smaken en combinaties die door de chefs zijn samengesteld. Er is bewust voor deze combinaties gekozen, omdat de smaken op deze manier het beste tot uiting komen.

Laat je snel verwennen door de culinaire creaties van 't Lieve Leven. Proef, geniet & ontspan!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Vught e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden