Knife fork icon red

Auberge Navet

8,8 (351 reviews)

Wat 351 mensen zeggen over Auberge Navet

8.8
(351 reviews)
Eten
8.9
Service
9.1
Sfeer
8.5
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

.

Sandra op 26 augustus 2010

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was voortreffelijk, maar de portionering was wat te veel. Zoals extra sla bij het voorgerecht, krieltjes bij het hoofdgerecht en ijs bij het nagerecht hadden achterwege gelaten kunnen worden.
Topservice en een gezellige ambiance.

Stephanie Schneiders op 26 augustus 2010

7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

Auberge staat in de omgeving van Apeldoorn bekend als een kwalitatief goed restaurant. Nadat we gearriveerd waren was er niemand die onze jassen aannam, daarmee kweekte zij gelijk een twijfel. De restaurantweek is namelijk dé gelegenheid om nieuwe klanten aan je te binden. Nadat we naar onze tafel waren begeleid hee...

Lees hele review

Auberge staat in de omgeving van Apeldoorn bekend als een kwalitatief goed restaurant. Nadat we gearriveerd waren was er niemand die onze jassen aannam, daarmee kweekte zij gelijk een twijfel. De restaurantweek is namelijk dé gelegenheid om nieuwe klanten aan je te binden. Nadat we naar onze tafel waren begeleid heeft de bediening ons overdonderd zeer vriendelijk en kundig. Echter was het eten niet de kwaliteit dat we gehoopt hadden. Vooraf hadden we een zalm komkommer salade, echter proefe wij totaal geen zalmsmaak. Hoofgerecht was parelhoen. Ik denk dat de keus niet heel goed was. Parelhoen heeft een aparte smaak en was niet lekker bereid. Toetje was ook matig. Al met al zal ik er niet nog een keer gaan eten. Jammer!

Ingeborg Boshuis op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Ik en mijn vrouw hebben heerlijk gegeten. Al was het hoofdgerecht (gevulde parelhoen) niet ons ding. Maar dat is het risico als je zoiets doet. We hadden Navet al een tijdje op ons lijstje staan om eens te gaan eten. Ideale manier om zo eens kennis te maken.

John Goedhart op 26 augustus 2010

8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Voortreffelijk eten en bediening. Voor gerecht en nagerecht helemaal top. Het hoofdgerecht had iets culinairder gemogen. Lekkere wijn bij het eten.

Ton van der Meijden op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.

Arnhemseweg 350 7334 AC Apeldoorn

Over Auberge Navet

Restaurant Auberge Navet is gelegen in het elegante Apeldoorn. In dit sfeervol ingerichte restaurant, dat een voormalig tolhuis is geweest, kan je genieten van overheerlijke ambachtelijke gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse producten van sublieme kwaliteit. De keukenbrigade zet hiermee elke keer fenomenale gerechten op tafel wat zorgt voor een onvergetelijke dag. De menukaart volgt de seizoenen en wordt met zorg samengesteld om elk seizoen weer te zorgen voor een nieuwe unieke ervaring.

Wil jij ook graag genieten van de magnifieke gerechten en kennismaken met de ongedwongen sfeer van restaurant Auberge Navet?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden