Knife fork icon red

Auberge Navet

8,8 (351 reviews)

Wat 351 mensen zeggen over Auberge Navet

8.8
(351 reviews)
Eten
8.9
Service
9.1
Sfeer
8.5
Schrijf een review

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

we hebben geweldig gegeten bij Navet. je wordt er als een vriend ontvangen en behandeld als een koning. ook met de allergie van mijn vrouw was rekening gehouden , we zijn echt een avond "uit"geweest. hartelijk dank.

Piet Boon op 28 augustus 2010

9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Lekker gegeten, 3 gangen was wel een beetje veel voor een lunch.
Karaf water werd iedere ververst.
De sfeer is uiterts prettig, hebben daar lang gezeten en hadden totaal niet gevoel dat we teveel waren, integendeel.

mmg boschker op 27 augustus 2010

6.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 7

De restaurantweek is de manier voor een restaurant om zich te presenteren aan onbekend publiek. Helaas was dit wat ons betreft een gemiste kans. Na een vriendelijk ontvangst, een goede tafel waarbij je niet naar de gesprekken van je buren kunt meeluisteren kregen we eerst een 3 tal amuses. helaas niet de inventivite...

Lees hele review

De restaurantweek is de manier voor een restaurant om zich te presenteren aan onbekend publiek. Helaas was dit wat ons betreft een gemiste kans. Na een vriendelijk ontvangst, een goede tafel waarbij je niet naar de gesprekken van je buren kunt meeluisteren kregen we eerst een 3 tal amuses. helaas niet de inventiviteit van de keuken. De bediening was absoluut niet relaxed maar zeer gemaakt. De opmaak van de borden was ver te zoeken, de zalm, verstopt onder een enorme berg sla had totaal geen smaak en was alleen maar waterig, de parelhoen was erg droog en vol met botjes, had niet gehoeven. Jammer dat de wijn al ingeschonken was voordat we zelf konden kiezen, nu kregen we een rode huiswijn, best aardig maar bij de parelhoen had ook een andere gepast.Het nagerecht van ijs, was een ons inziens een veel te grote portie, en leek zo uit een pak.. .
Jammer, we hadden beter verwacht en gehoord, maar een volgende keer zit er was ons betreft niet in.

anoniem op 27 augustus 2010

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten maar zaten tegen over de keuken waardoor het behoorlijk warm was. De gebakken aardappels waren droog en weinig smaak.

Ineke in 't Veld op 27 augustus 2010

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Lekker gegeten, prima bediening!

Amarens Kamstra op 27 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.

Arnhemseweg 350 7334 AC Apeldoorn

Over Auberge Navet

Restaurant Auberge Navet is gelegen in het elegante Apeldoorn. In dit sfeervol ingerichte restaurant, dat een voormalig tolhuis is geweest, kan je genieten van overheerlijke ambachtelijke gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse producten van sublieme kwaliteit. De keukenbrigade zet hiermee elke keer fenomenale gerechten op tafel wat zorgt voor een onvergetelijke dag. De menukaart volgt de seizoenen en wordt met zorg samengesteld om elk seizoen weer te zorgen voor een nieuwe unieke ervaring.

Wil jij ook graag genieten van de magnifieke gerechten en kennismaken met de ongedwongen sfeer van restaurant Auberge Navet?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden