Knife fork icon red

Umami by Han Rotterdam

8,8 (121 reviews)

Wat 121 mensen zeggen over Umami by Han Rotterdam

8.8
(121 reviews)
Eten
9.2
Service
9.2
Sfeer
8.1
Schrijf een review

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Lekker.

Jasper Groenendijk op 12 december 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening "
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten en ook veel. We hebben een bijpassende thee arrangement genomen. Echt een aanrader.

S. Wong op 10 december 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Voor een 2e keer met een DiningCity deal gegeten bij Umami, dit keer in Rotterdam. Omdat we een aantal dieetrestricties hadden, mochten we a la carte kiezen voor de prijs van de deal, super! Het eten was verrukkelijk, alleen jammer dat de vleesgerechten (lams en eend) niet zo warm waren, terwijl alle visgerechten wel goed warm waren opgediend.

Quit op 03 december 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Uit alles blijkt dat hier een team werkt dat zich wil onderscheiden; vriendelijk personeel, OK ambiance, niks gekunsteld, je voelt je hier meteen prettig. Het eten is een stortvloed aan interessante smaakcombinaties, en laat dat nou net zijn waar we naar op zoek waren. Sommige waren gewoon OK, maar in meerdere gerec...

Lees hele review

Uit alles blijkt dat hier een team werkt dat zich wil onderscheiden; vriendelijk personeel, OK ambiance, niks gekunsteld, je voelt je hier meteen prettig. Het eten is een stortvloed aan interessante smaakcombinaties, en laat dat nou net zijn waar we naar op zoek waren. Sommige waren gewoon OK, maar in meerdere gerechten kwamen smaken bij elkaar tot iets nieuws en dat was een belevenis. Kortom, heerlijk gegeten en zeker de moeite waard voor herhaling. Van harte aanbevolen!

Chris L op 24 november 2019
Geverifiëerd

"mooie smaken"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

kwalitatief sterk 4 gangen diner,waarbij eerste driegangen uit meerdere gerechten bestaan. Keus uit diverse open wijnen met deskundig advies. Attente en vriendelijke bediening;ruime, sfeervolle zaak.Juist tempo in serveren.Sharing van gangen is aantrekkelijke optie.

Arie Langstraat op 21 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Binnenrotte 140 3011 HC Rotterdam

Over Umami by Han Rotterdam

Aan de levendige Binnenrotte, een opkomende hotspot in Rotterdam, vind je UMAMI by Han. Het is een hip, trendy en strak ingericht restaurant waar je een warm gevoel bij krijgt door het klassieke steigerhout aan de muur.

UMAMI by Han laat jou kennis maken met originele Aziatische fusion-gerechten, die bereid zijn met elegante Franse kooktechnieken in een moderne en eigentijdse sfeer. De nadruk wordt gelegd op kwaliteit, gezondheid en het culinaire niveau van de gerechten tegen een betaalbare prijs.

Het concept is social dining. In de Chinese cultuur is het belangrijk dat het delen van eten mensen dichter bij elkaar brengt. De ingrediënten zijn vers en de eindproducten worden als heerlijk beschouwd. Umami vertaalt betekent letterlijk 'heerlijke smaak'

Ervaar het zelf bij UMAMI by Han!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden