Knife fork icon red

Oranjerie

8,8 (295 reviews)

Wat 295 mensen zeggen over Oranjerie

8.8
(295 reviews)
Eten
9.0
Service
8.6
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

In het kader van de Restaurant week genoten van een heerlijke 3-gangen lunch in de fraaie oranjerie met mooi uitzicht op het park. Heel verfijnde gerechten, de gastheer had de tijd voor uitleg. De bijpassende wijnen waren heerlijk (maar zijn wel aan de prijs!).

Amy op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk driegangenmenu in de Oranjerie. Als vanouds een fantastische ambiance, warm welkom, zeer plezierige en persoonlijke bediening. Fantastische bijpassende wijnen op basis van goed advies. Een feest op het bord en in de mond. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Paul op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We maakten gebruik van het menu tijdens de restaurantweek. De ontvangst was een beetje rommelig. De gerechten werden heel mooi gepresenteerd en waren echt heerlijk. De bijpassende wijnen waren ook goed. De bediening verschilde, maar was over het algemeen wat snel. Dit gold ook voor de tijd tussen de gerechten, alles...

Lees hele review

We maakten gebruik van het menu tijdens de restaurantweek. De ontvangst was een beetje rommelig. De gerechten werden heel mooi gepresenteerd en waren echt heerlijk. De bijpassende wijnen waren ook goed. De bediening verschilde, maar was over het algemeen wat snel. Dit gold ook voor de tijd tussen de gerechten, alles volgde elkaar redelijk snel op. Het leek of iedereen snel naar huis wilde. Na de koffie hebben we nog bijna een uur zitten napraten, maar werd niet gevraagd of we nog iets wilden drinken. Locatie en uitzicht is top, gerechten zijn heerlijk maar hier is nog veel meer uit te halen. Op dit moment nog geen reden om terug te gaan.

Vieren op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"eten is een feest bij de Oranjerie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, veel verschillende smaken maar in mooie harmonie. Borden zijn mooi opgemaakt, porties voldoende. Een dikke pluim.
volgend jaar weer...….

Anita Duijvelshoff op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

"Heel lekker, fraai opgemaakte borden."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij aten in het kader van de restaurantweek een drie-gangenlunch. Veelbelovende amuses en brood/boter/olijfolie. De borden zijn niet alleen prachtig opgemaakt, maar bevatten ook - heel subtiel - samengestelde smaken. Waarbij de 'hoofdmoot' (zalm voor, hoenborst hoofd en ananasdessert) royaal genoeg was, maar de 'aan...

Lees hele review

Wij aten in het kader van de restaurantweek een drie-gangenlunch. Veelbelovende amuses en brood/boter/olijfolie. De borden zijn niet alleen prachtig opgemaakt, maar bevatten ook - heel subtiel - samengestelde smaken. Waarbij de 'hoofdmoot' (zalm voor, hoenborst hoofd en ananasdessert) royaal genoeg was, maar de 'aankleding' zeker van toegevoegde waarde. Gert (die ons bediende) deed dit attent en met precies voldoende afstand. Vertelde desgevraagd (de belendende tafel) aanstekelijk en interessant over de historie van de Oranjerie. We hebben absoluut genoten van het eten, de ambiance en de service. Enig 'minpuntje', de drankrekening (4 drankjes), die de rekening ondanks de korting van de restaurantweek (nog geen 30 euro per menu) toch nog op bijna 100 euro bracht. En nee, we dronken ieder een cava en een huiswijn. Dus niks exclusiefs. Niettemin blijft Oranjerie Barneveld voor ons een aanrader en gaan we er zeker vaker eten.

Marie-José Urlings op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.

Stationsweg 4 A 3771 VH Barneveld

Over Oranjerie

Op landgoed De Schaffelaar in Barneveld bevindt zich het authentieke restaurant De Oranjerie. De ambiance is klassiek maar toch enorm sfeervol. Op de unieke locatie midden op de Veluwe kan je genieten van de overheerlijke gerechten van de chef-kok. De ambachtelijke producten komen vooral van kleinere leveranciers uit de omstreken. Laat je verwennen met een fantastische lunch of een culinair diner. Wil je ook komen genieten van creatieve en originele gerechten? Reserveer dan snel een tafeltje bij restaurant De Oranjerie.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden