Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Oranjerie

8.7
(277 reviews)
Eten
9.0
Service
8.6
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Oranjerie, een feest."
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Na een reservering voor de resturantweek werden we vriendelijk ontvangen. Er waren helpende handen bij rollator en trapje. Een aperte oprit zou handig zijn. Een menu op papier ontbrak, maar er werd steeds een uitvoerige toelichting gegeven. Het werd echter niet vooraf duidelijk wat standerd en wat extra was.
Vooraf enkele heerlijke amuses, heel lekker, heel royaal. De smaak van alle gerechten was uitstekend. Bediening voortreffelijk. Goede wijnen. Kortom, een tien.

Van Maanen op 07 oktober 2018

"Op de rand van een ster.."
7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

Ondanks dat de reservering vanuit dining city niet was doorgekomen bij de Oranjerie, hebben de gastheren ons een tafel kunnen geven. Daarna hebben we genoten van het diner. Vooral de hertenstoof als onderdeel van het hoofdgerecht was verrukkelijk, maar ook de andere gerechten waren goed in balans, goed bereid en heerlijk van smaak. Aanbevolen wijnen pasten goed. Bij het desert was de banaan chocolade combinatie iets te veel. Zeker een locatie om vaker te bezoeken.

Micha Friede op 30 september 2018

"Heerlijk culinair genoten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Naast de zeer vriendelijke bediening en de gemoedelijke sfeer was het eten weer als vanouds een absoluut hoogstandje. Wanneer krijgt De Oranjerie nou een Michelin ster?! Die verdienen ze!

Mathilde op 29 september 2018

"Hier worden wij blij van."
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

We worden hier iedere keer weer blij verrast door de uitstekende kwaliteit van het eten. Ditmaal op het heerlijke terras met ondergaande zon en prachtig uitzicht op Kasteel de Schaffelaar . Wij komen graag weer terug!

Carolina H op 30 juni 2018

"Jammer"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de actie Dining menu.
De 1e keer was excellent.
De 2e keer een paar min puntjes de prijs van het 3gangen menu in de actie is €29,50.
Je wordt verleidt om eventueel een uitbreiding te nemen.
De sfeer is goed dus neem je het extra gerechtje. Dat blijk later bij het afrekenen €15,50 te kosten. Dit staat totaal niet in verhouding.
De 1e keer was de koffie met wat kleine dingetjes. Leuk gezellig.
Nu een kale koffie, zonder zelfs een standaard koekje.
Voorlopig de oranjerie maar even links laten liggen.

J. Kammeijer op 09 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.

Stationsweg 4 A 3771 VH Barneveld

Over Oranjerie

Restaurant De Oranjerie bevindt zich op een unieke locatie. Midden op de Veluwe, op landgoed De Schaffelaar in Barneveld. Het imposante gebouw verrast qua inrichting. Waar het exterieur voor klassiek gaat is het binnen gezellig en warm. 


Kleine lokale leveranciers spelen in hoofdrol in de keuken van de Oranjerie. Met deze ambachtelijke producten kan de Oranjerie garant staan voor een hoge kwaliteit. Originele en creactieve gerechten, een oogstrelende presentatie en bijzonder hoge service zorgen voor een complete avond.

Een keer per jaar doet de Oranjerie mee met Restaurant Week. Tijdens deze week laten zij het publiek kennis maken met hun klasse van klasse en kwaliteit. Ondanks dit eenmalige optreden mag de Oranjerie zich rekenen tot een van de beste 250 restaurants van de Restaurant Week. 

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden