Herberg Stadt Stevenswaert

Keuken: Frans, Nederlands
€ 48,50 € 37,50

Magnifieke 3 gangen lunch inclusief 3 amuses

Herberg Stadt Stevenswaert

Keuken: Frans, Nederlands
8,3 (84 reviews)
100%

Magnifieke 3 gangen lunch inclusief 3 amuses € 48,50 € 37,50

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
Magnifieke 3 gangen lunch inclusief 3 amuses
€ 48,50 € 37,50

In het hart van het knusse vestingstadje Stevensweert is het sublieme restaurant Herberg Stadt Stevenswaert te vinden. In deze prachtige monumentale herberg uit 1698 kan je genieten van overheerlijke gerechten die door Chef-kok en Duitse meesterkok Marcus en zijn keukenteam worden klaargemaakt. Er wordt hier gewerkt volgens de Nederlands Franse keuken met een moderne twist.

Dankzij het gezellige huiskamer interieur hangt er een fijne en warme sfeer in het restaurant. Daarnaast zal het bedienend personeel onder leiding van gastvrouw Pascalle ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens je bezoek aan Herberg Stadt Stevenswaert.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 84 mensen zeggen over Herberg Stadt Stevenswaert

8.3 Gebaseerd op 84 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Prima rrstaurant met heerlijke smaakjes en zeer vriendelijke bediening!

Peter op 19 maart 2022
Geverifiëerd
M.Schmidt heeft gereageerd op 19 maart 2022

Heel graag gedaan. Dankjewel voor het komen in ons Restaurant en graag tot ziens


"een aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

bijzonder lekker 4 gangen menu met 3 amuses, leuke bediening, een echte aanrader

ton peek op 05 februari 2022
Geverifiëerd
M.Schmidt heeft gereageerd op 19 april 2022

Dankjewel voor deze reactie


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Eten

Harry Das op 27 augustus 2021
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Wederom heerlijk gedineerd in dit restaurant, echt een aanbeveling

Noud Lichteveld op 26 augustus 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

alles was top
kwaliteit-personeel-de ambiance-de kok zelf kwam nog bij onze tafel met de vraag hoe wij het gevonden hadden-in een woord super

Frans Verhoeven op 12 augustus 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Stevensweert e.o.

Toon telefoonnummer

Over Herberg Stadt Stevenswaert

Keuken: Frans, Nederlands

In het hart van het knusse vestingstadje Stevensweert is het sublieme restaurant Herberg Stadt Stevenswaert te vinden. In deze prachtige monumentale herberg uit 1698 kan je genieten van overheerlijke gerechten die door Chef-kok en Duitse meesterkok Marcus en zijn keukenteam worden klaargemaakt. Er wordt hier gewerkt volgens de Nederlands Franse keuken met een moderne twist.

Dankzij het gezellige huiskamer interieur hangt er een fijne en warme sfeer in het restaurant. Daarnaast zal het bedienend personeel onder leiding van gastvrouw Pascalle ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens je bezoek aan Herberg Stadt Stevenswaert.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Stevensweert e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden