IDRW - Restaurant In Den Rustwat

Frans | €€€
8,6 (254 reviews)
99% aanbevolen

IDRW - Restaurant In Den Rustwat

Frans | €€€
8,6 (254 reviews)
99% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 254 mensen zeggen over IDRW - Restaurant In Den Rustwat

8.6 Gebaseerd op 254 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Op aanraden van iemand gaan lunchen bij IDRW; dat is een goede tip gebleken; wij hebben genoten. De gerechten waren heerlijk, evenals de bijpassende wijnen en de bediening attent en zeer professioneel. Absoluut een aanrader en wij komen zeker nog eens terug voor een diner.

Sonja op 26 september 2019
Geverifiëerd

"Vriendinnen lunch"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk menu, mooie amuses en zalig toetje! Aanbevolen!

NK010 op 26 september 2019
Geverifiëerd

"Top restaurant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goede sfeer, heerlijk eten, veel kennis van de producten, goede service en af en toe leuke aanbiedingen/acties. Kaasplankje is een aanrader.

Fenne op 25 september 2019
Geverifiëerd

"Een tien zonder sterren"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Komen hier wel vaker en kunnen met recht stellen dat het eten ook nu weer fantastisch was. Verrassende combinaties en kwalitatief uitstekend. Er wordt hier gekookt met bezieling en liefde en dat proef je.
Bediening vriendelijk, toegankelijke sommelier en dat alles in een schitterend pand wat met charme en veel smaak is ingericht. Hier wordt je nog echt verwend!!

I.F. Dierijck op 24 maart 2019

"Goed, maar niet uiitstekend."
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Gastvrije ontvangst, eten goed, plezierige bediening. Kritisch punt: bij zowel voor- als hoofdgerecht kregen we eenzelfde bereiding van vis; leken ook qua smaak daardoor op elkaar en de vis van het hoofdgerecht was net iets te droog.

Rob Zoeteweij op 23 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over IDRW - Restaurant In Den Rustwat

Keuken: Frans

In de grote havenstad Rotterdam vind je Restaurant In Den Rustwat. Niet in de stad, maar midden in het bos vind je de prachtige herberg. De herberg draagt een lange historie en heeft authentieke items bewaard.

De verfijnde Franse keuken wordt gecombineerd met een fraaie en gevarieerde wijnkaart. Bijzonder creatieve gerechten sieren de kaart. Leveranciers delen dezelfde passie. Deze kwaliteit komt terug in de gerechten.

Bijpassend bij de sfeer van het restaurant is de persoonlijke benadering van het personeel. Het personeel is gepassioneerd en wil deze passie graag overdragen aan haar gasten. De gasten staan voorop en dat merk je.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden