IDRW - Restaurant In Den Rustwat

Frans
8,6 (248 reviews)
99%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 248 mensen zeggen over IDRW - Restaurant In Den Rustwat

8.6 Gebaseerd op 248 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Ik bezoek dit restaurant zo'n 4 jaar, maar ik vind het achteruit gaan. Je word verplicht water te bestellen per fles. Prima, maar het zgn. bruis water
is gewoon plat water. Toen ik vroeg of ik een flesje Spa rood kon bestellen, bleek dat niet mogelijk. Hoewel het een speciale actie is van de restaurant week, waren ...

Lees hele review

Ik bezoek dit restaurant zo'n 4 jaar, maar ik vind het achteruit gaan. Je word verplicht water te bestellen per fles. Prima, maar het zgn. bruis water
is gewoon plat water. Toen ik vroeg of ik een flesje Spa rood kon bestellen, bleek dat niet mogelijk. Hoewel het een speciale actie is van de restaurant week, waren de porties uitermate klein. Ze vlogen bijna van je bord af. Als de prijs te laag is, doe dan niet mee aan de restaurant week. Helaas was het een teleurstelling en ik denk niet dat ik nog een keer terugga.

Marijke van der Horst op 02 oktober 2019
Geverifiëerd

"Prachtig en heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, mooie combinatie van diverse smaken. Borden zijn prachtig opgemaakt. Een feestje.

Ineke op 28 september 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten en de ontvangst en bediening waren top. Het was heel rustig, jammer dat we naast iemand die alleen zat een tafel kregen toegewezen. Bleek weinig privacy te bieden.

Bootje op 27 september 2019
Geverifiëerd

"Prima keuken"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Verrassende smaken uit de keuken van IDRW! Voorgerecht met schelvis die veel behandelingen had ondergaan , waaronder gerookt! Hoofdgerecht mooi rundvlees in een heerlijke kruidige saus. Nagerecht zoet en fruitig. We hadden het menu van de restaurantweek. Enige minpuntje vond ik de porties. Het voorgerecht was erg mi...

Lees hele review

Verrassende smaken uit de keuken van IDRW! Voorgerecht met schelvis die veel behandelingen had ondergaan , waaronder gerookt! Hoofdgerecht mooi rundvlees in een heerlijke kruidige saus. Nagerecht zoet en fruitig. We hadden het menu van de restaurantweek. Enige minpuntje vond ik de porties. Het voorgerecht was erg mini. De schelvis was een breed reepje. Taartje erbij met quinoa maakte wel iets goed. Andere gasten kregen er nog een coctailglas bij met een mousse of iets dergelijks. Of het vergeten was aan onze tafel te serveren of niet bij het restaurantweek menu hoort weet ik niet. Ik vierde mijn verjaardag met mijn familie en ik had geen behoefte om de sfeer te drukken.

Conny op 26 september 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Op aanraden van iemand gaan lunchen bij IDRW; dat is een goede tip gebleken; wij hebben genoten. De gerechten waren heerlijk, evenals de bijpassende wijnen en de bediening attent en zeer professioneel. Absoluut een aanrader en wij komen zeker nog eens terug voor een diner.

Sonja op 26 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over IDRW - Restaurant In Den Rustwat

Keuken: Frans

In de grote havenstad Rotterdam vind je Restaurant In Den Rustwat. Niet in de stad, maar midden in het bos vind je de prachtige herberg. De herberg draagt een lange historie en heeft authentieke items bewaard.

De verfijnde Franse keuken wordt gecombineerd met een fraaie en gevarieerde wijnkaart. Bijzonder creatieve gerechten sieren de kaart. Leveranciers delen dezelfde passie. Deze kwaliteit komt terug in de gerechten.

Bijpassend bij de sfeer van het restaurant is de persoonlijke benadering van het personeel. Het personeel is gepassioneerd en wil deze passie graag overdragen aan haar gasten. De gasten staan voorop en dat merk je.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden