Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

IDRW - Restaurant In Den Rustwat

Frans | €€€
8,6 (250 reviews)
99% aanbevolen

IDRW - Restaurant In Den Rustwat

Frans | €€€
8,6 (250 reviews)
99% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 250 mensen zeggen over IDRW - Restaurant In Den Rustwat

8.6 Gebaseerd op 250 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een warme avond "
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het was een topavond bij IDRW! Wij hebben genoten van heerlijke, bijzondere wijnen met lekkere gerechten. Onze gastheer Diego vertelde ons vol passie over de wijnen en het eten, wat een topper. Ik zou er zou weer naar toe.

Shais Mohammedamin op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

"Een prima eerste kennismaking "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een eerste kennismaking met dit restaurant die absoluut NIET teleurstelde.
Mooie wijnkaart met een grote variatie aan wijnen.
Uitstekende gerechten maar bovenal uitstekende bediening met kennis van zaken.
Een aanrader dus.

C van Toer op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Ik bezoek dit restaurant zo'n 4 jaar, maar ik vind het achteruit gaan. Je word verplicht water te bestellen per fles. Prima, maar het zgn. bruis water
is gewoon plat water. Toen ik vroeg of ik een flesje Spa rood kon bestellen, bleek dat niet mogelijk. Hoewel het een speciale actie is van de restaurant week, waren ...

Lees hele review

Ik bezoek dit restaurant zo'n 4 jaar, maar ik vind het achteruit gaan. Je word verplicht water te bestellen per fles. Prima, maar het zgn. bruis water
is gewoon plat water. Toen ik vroeg of ik een flesje Spa rood kon bestellen, bleek dat niet mogelijk. Hoewel het een speciale actie is van de restaurant week, waren de porties uitermate klein. Ze vlogen bijna van je bord af. Als de prijs te laag is, doe dan niet mee aan de restaurant week. Helaas was het een teleurstelling en ik denk niet dat ik nog een keer terugga.

Marijke van der Horst op 02 oktober 2019
Geverifiëerd

"Prachtig en heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, mooie combinatie van diverse smaken. Borden zijn prachtig opgemaakt. Een feestje.

Ineke op 28 september 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten en de ontvangst en bediening waren top. Het was heel rustig, jammer dat we naast iemand die alleen zat een tafel kregen toegewezen. Bleek weinig privacy te bieden.

Bootje op 27 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over IDRW - Restaurant In Den Rustwat

Keuken: Frans

In de grote havenstad Rotterdam vind je Restaurant In Den Rustwat. Niet in de stad, maar midden in het bos vind je de prachtige herberg. De herberg draagt een lange historie en heeft authentieke items bewaard.

De verfijnde Franse keuken wordt gecombineerd met een fraaie en gevarieerde wijnkaart. Bijzonder creatieve gerechten sieren de kaart. Leveranciers delen dezelfde passie. Deze kwaliteit komt terug in de gerechten.

Bijpassend bij de sfeer van het restaurant is de persoonlijke benadering van het personeel. Het personeel is gepassioneerd en wil deze passie graag overdragen aan haar gasten. De gasten staan voorop en dat merk je.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden