Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 250 mensen zeggen over IDRW - Restaurant In Den Rustwat
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was heerlijk en de bediening perfect . Maar wij hebben geluncht en dan vind ik het erg somber in het restaurant. Wij hadden gehoopt buiten te kunnen eten.
Mijn recensie gaat niet over het restaurant, maar over de organisatie van de Restaurantweek. Na een aantal malen geprobeerd te hebben te annuleren, heb ik ten einde raad toch maar het restaurant gebeld om mijn annulering door te geven. Iedree keer gaf de site aan dat hij mijn reservering niet kende, terwijl ik een j...
Lees hele reviewMijn recensie gaat niet over het restaurant, maar over de organisatie van de Restaurantweek. Na een aantal malen geprobeerd te hebben te annuleren, heb ik ten einde raad toch maar het restaurant gebeld om mijn annulering door te geven. Iedree keer gaf de site aan dat hij mijn reservering niet kende, terwijl ik een juist e- mail adres en code gebruikte. Een andere manier om met de organisatie van de Restaurantweek in aanraking te komen is er niet, kortom Restaurantweek verbeter dit!
Fijne bediening en lekker gegeten bij IDRW
Een prachtig oud restaurant in groen Rotterdam.Daardoor is de sfeer al bepaald.De ambiance binnen doet daar niet voor onder.Service en eten perfect.Ik kom hier al 40 jaar !
Prachtige locatie, zeer vriendelijke en behulpzame bediening en het eten wordt met zorg gepresenteert.
Een uitstekende chef kok die het eten op smaak weet te bereiden en ook nog oog heeft voor de opmaak en presentatie. Een herhaald bezoek is hier op zijn plaats!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over IDRW - Restaurant In Den Rustwat
Keuken: Frans
In de grote havenstad Rotterdam vind je Restaurant In Den Rustwat. Niet in de stad, maar midden in het bos vind je de prachtige herberg. De herberg draagt een lange historie en heeft authentieke items bewaard.
De verfijnde Franse keuken wordt gecombineerd met een fraaie en gevarieerde wijnkaart. Bijzonder creatieve gerechten sieren de kaart. Leveranciers delen dezelfde passie. Deze kwaliteit komt terug in de gerechten.
Bijpassend bij de sfeer van het restaurant is de persoonlijke benadering van het personeel. Het personeel is gepassioneerd en wil deze passie graag overdragen aan haar gasten. De gasten staan voorop en dat merk je.