Knife fork icon red

IDRW - Restaurant In Den Rustwat

8,6 (239 reviews)

Wat 239 mensen zeggen over IDRW - Restaurant In Den Rustwat

8.6
(239 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.4
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Goede service, prachtige locatie. Matige akoestiek, waarschijnlijk omdat er vrij veel tafels in een kleine ruimte staan. Het eten was erg goed, met uitzondering van het voorgerecht. Dit was wat flauw en was weinig bijzonder. Zeer geslaagde avond, mede dankzij de spontane enthousiast kelner.

RS Asmus op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben een geweldige avond gehad. De sfeer was zeer bijzonder, knus en gezellig. De bediening was correct en vriendelijk. Soms werden er op een leuke manier opmerkingen cq grapjes gemaakt. Het eten was meer dan we hadden verwacht, lekker en veel. Vooral de opmaak van de borden was mooi. Wij komen op zeker terug.

Jolanda Hout-Sels op 25 augustus 2010

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk,zonnig,smaakvol en creatief. terecht serveren ze met trots de 12,5 jarige jubileum wijn. Een zeeuws product dat uitstekend past bij de andere culinaire vissigheden.
En zakelijk is het ook prettig, want het kan zo snel als het moet of zo langzaam als het mag. Top

Willem Huisman op 25 mei 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

ik had alleen om een tafel bij het raam gevraagd in verband met een persoon die slecht in een donkere ruimte kan zien,maar dat is niet aan voldaan,dus dat vind ik een min punt.

sjan van eijk op 05 mei 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Honingerdijk 96 3062 NX Rotterdam

Over IDRW - Restaurant In Den Rustwat

In de grote havenstad Rotterdam vind je Restaurant In Den Rustwat. Niet in de stad, maar midden in het bos vind je de prachtige herberg. De herberg draagt een lange historie en heeft authentieke items bewaard.

De verfijnde Franse keuken wordt gecombineerd met een fraaie en gevarieerde wijnkaart. Bijzonder creatieve gerechten sieren de kaart. Leveranciers delen dezelfde passie. Deze kwaliteit komt terug in de gerechten.

Bijpassend bij de sfeer van het restaurant is de persoonlijke benadering van het personeel. Het personeel is gepassioneerd en wil deze passie graag overdragen aan haar gasten. De gasten staan voorop en dat merk je.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden