Knife fork icon red

FG Food Labs*

8,5 (269 reviews)

Wat 269 mensen zeggen over FG Food Labs*

8.5
(269 reviews)
Eten
8.8
Service
8.3
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Apart, interessant en lang!"
7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

's Middags heel attent nog een telefoontje gehad over de voedsel allergie die was doorgegeven. We hadden om 20.00 uur gereserveerd en om 21.00 kwam het voorgerecht... dat is best lang als je geen aperative wil. Dat was zowiezo een beetje de tendens. De tijd tussen de gangen overschreed met gemak het halve uur. Mooie...

Lees hele review

's Middags heel attent nog een telefoontje gehad over de voedsel allergie die was doorgegeven. We hadden om 20.00 uur gereserveerd en om 21.00 kwam het voorgerecht... dat is best lang als je geen aperative wil. Dat was zowiezo een beetje de tendens. De tijd tussen de gangen overschreed met gemak het halve uur. Mooie spannende gerechten gegeten. Wijn voor €10.= glas vind ik persoonlijk wat hoog. We hebben ons laten adviseren door d sommelier bij het DiningCity menu maar de verhouding was enigszins zoek. Al met al een leuke avond met mooi eten, lekkere wijn en uiterst leuke bediening.

-- op 26 september 2014

"Leuk!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben afgelopen zaterdag genoten van een lunch bij FG Foodlabs. Gerechten waren super lekker en de dame die ons bediende was zeer proffesioneel.
Het enige minpuntje was het vlees. Wij miste een sausje/meer smaak.

Mirjam van Dijk op 11 september 2014

"Bijzondere maar heerlijke gerechten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een heerlijke avond gehad bij FG Food Labs! De menukaart heeft wel een mondelinge toelichting nodig maar de gerechten zijn uitstekend bereid en overheerlijk. Dit restaurant heeft hele originele gerechten en maakt gebruik van bijzondere smaakcombinaties. Het restaurant is kleinschalig en er hangt een gezellige sfeer...

Lees hele review

Een heerlijke avond gehad bij FG Food Labs! De menukaart heeft wel een mondelinge toelichting nodig maar de gerechten zijn uitstekend bereid en overheerlijk. Dit restaurant heeft hele originele gerechten en maakt gebruik van bijzondere smaakcombinaties. Het restaurant is kleinschalig en er hangt een gezellige sfeer met de industriële look. Ondanks gebruik van harde materialen in de aankleding is het gelukkig geen klankkast geworden. Het personeel is zeer vriendelijk en bekwaam. Men kende alle ins en outs van de gerechten. Zo hoort het! Wij hebben hier uitstekend en heerlijk gegeten! Een aanrader!

Margriet op 10 september 2014

"Waanzinnig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een culinair feest van begin tot einde! De gerechten zagen er uit als kunstwerkjes en waren een echte smaakbeleving. De service was meer dan goed, zeer vriendelijke bediening.

Vera op 08 september 2014

"super avond!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Gister met een oud collega wezen eten in food labs, bij binnenkomst wel even wennen aan de uitstraling maar eigenlijk wordt je daarna meteen meegezogen in de gezelligheid! Wij komen allebei uit de horeca maar oger het eten niks dan goeds! De service was ook super al had ik graag ook een wijntje bij mijn hoofdgerecht...

Lees hele review

Gister met een oud collega wezen eten in food labs, bij binnenkomst wel even wennen aan de uitstraling maar eigenlijk wordt je daarna meteen meegezogen in de gezelligheid! Wij komen allebei uit de horeca maar oger het eten niks dan goeds! De service was ook super al had ik graag ook een wijntje bij mijn hoofdgerechtbgehad. Verder super avond gehad en de bereidingen met stikstof zijn erg leuk en bijzonder! Kortom een fantastische zaak en een prachtige avond!!!

bart op 08 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 41 3032 AE Rotterdam

Over FG Food Labs*

FG Food Labs (één Michelin ster) is gevestigd in een indrukwekkende spoortunnel onder de Rotterdamse Hofbogen. Het is een gastronomische reis die je je voor altijd zal herinneren.

Het restaurant is constant op zoek naar het ene gerecht dat bij jou een speciale herinnering oproept of een gevoel van voldoening creëert. Op het gebied van smaak is er geen enkele restaurant dat zo geavanceerd is als FG Food Labs. Er wordt naar niets minder dan perfectie gestreefd. Je verlaat het restaurant niet zonder voldoening.

Het restaurant heeft een relaxte sfeer waar je jezelf direct thuis voelt. Daarnaast is er ook terras dat als één van de mooiste van heel Nederland wordt beschouwd.

Laat je in de watten leggen door de culinaire creaties van FG Food Labs!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden