Knife fork icon red

FG Food Labs*

€ 99,- € 67,50

Fantastisch 5-gangen Michelin diner - 35% korting

FG Food Labs*

8,4 (236)

Fantastisch 5-gangen Michelin diner - 35% korting € 99,- € 67,50

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 5-gangen Michelin diner - 35% korting
€ 99,- € 67,50

FG Food Labs* behoort tot de top tien van de best bezochte restaurants tijdens de Dining With The Stars!

FG Food Labs* is uiterst populair en speciaal voor jou is deze fantastische aanbieding opnieuw voor korte tijd boekbaar!

Reserveer nu een waanzinnig 5-gangen Michelin diner voor slechts € 67,50.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over FG Food Labs*

8.4
(236 reviews)
Eten
8.7
Service
8.2
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Helaas"
5.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 7

Mwa...mooie, leuke tent, maar ze hadden zich er heel makkelijk vanaf gemaakt voor de Restaurantweek en waren niet vrolijk. De smaak vd gerechten was wel goed. Alleen met de gerechten die je extra kon bestellen, daarmee werd geëxperimenteerd aan tafel...jammer!

Puk op 20 maart 2014

"Wel duur"
6.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 5

Afgelopen zondag bij FG Food labs geluncht. Twee maal doorgegeven (1x bij de reservering en de tweede maal tijdens het service belletje van Monique) dat er één persoon een kaasallergie heeft. Helaas was dit niet doorgekomen bij onze “gastvrouw”.
De gerechten waren van een prima kwaliteit, porties voor een lunch voldoende. Die wel heel snel achterelkaar de keuken uit kwamen. Wat alleen wel jammer was, geen wijnarrangement mogelijk, maar wel een vast menu serveren. Wat is er dan eenvoudiger om bijpassende wijnen te serveren. Dus aan de huiswijnen, die overigens prima zijn. Alleen de prijzen die ze daar voor durven vragen. EUR 8,50 en hoger. Je zou haast aannemen dat hier de prijzen worden gehanteerd van de grote broer met twee sterren.
Kortom lekker eten maar met een veel te hoge rekening.

Anja & Anton op 20 maart 2014

"FG Food Labs beneden verwachting"
4.3 Keuken 5 | Service 2 | Sfeer 6

FG Food Labs was ver beneden verwacthing. Kon het restaurant niet binnen, omdat de deur van de buitenkant niet geopend kon worden. Er stond niemand vh restaurant bij de deur om de deur te openen. Na kwartier te hebben gewacht hebben wij zelf maar om een drankje gevraagd. Na 50min te hebben gewacht, hebben wij gevraagd wanneer ons eten kwam, toen pas kwamen ze met de menukaart, terwijl wij al voor een 3-gangenmenu hadden geserveerd. De eerste uur leek wel of wij onzichtbaar waren. Ik had een glas waar een stukje glas uit was. Het eten was niet echt bijzonder of "innovatief en creatief". Had veel meer van verwacht. Een glas tonic of bitter lemon kost €5,- Dat is echt teveel. Ook al is het biologisch. Conclusie zal wij gaan er niet meer heen.

K.Y. Ma op 19 maart 2014

"smakelijke ervaring"
6.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten. Iedere gang was een culinaire belevenis. De porties zijn erg klein. Ik zou hier niet snel buiten de restaurantweek om eten gezien de prijzen en hoeveelheden die je hiervoor terug krijgt. Hetzelfde geldt voor de drankjes... biologische bitter lemon voor € 5! Als hoofdgerechte kregen we spek. Deze was heerlijk maar bij mijn tafelgenoot viel deze niet in de smaak. We hadden wel de mogelijkheid om deze te laten vervangen door vis maar dan kwam er gelijk € 15 bij. Ik heb al meerdere keren tijdens de restaurantweek gegeten en het valt me op de er vrijwel altijd varkensvlees op het menu staat. Personeel was vriendelijk maar had ook iets gemaakt. Desalniettemin was eten bij F G Food Labs een smakelijke ervaring en hebben we een gezellige avond gehad.

n op 19 maart 2014

"Lekker maar weinig experimenteel"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Een prachtig ingerichte zaak, very cosmopolitan, glanzend, rauw, gemoffeld blik (denk het dak ven het nieuwe CS), hoge tafels met hoge barstoelen. De restaurantweekgastenwerden aan de bar gezet om te eten. Tja.
Open keuken, brigade in het zwart, rustig en geconcentreerd aan het werk. De hele achterwand van de boog beplakt met een fotobehang van een weglopende rails in een oude metrotunnel zodat het lijkt alsof je zó de Parijse metro in kan lopen. Mooi gedaan!

Eten: ik vond het erg weinig lab-achtig, 3 gangen die allemaal volgens hetzelfde principe werden gepresenteerd. Stukje perfect gebakken vis op een groot wit bord naast zo’n bijna al niet meer modieuze swirl van groentezalf, volgens de bediening 'gecentrifugeerd’ in het lab, met een paar kleine perfect gegaarde vierkante blokjes van dezelfde groente, (biet in dit geval) een halve eetlepel heerlijke linzenprut en één miniscuul stukje knapperig zure bleekselderij.

Tussengang (als supplement besteld) idem dito met een stukje tong en een swirl van wortel met een paar kubusjes wortel, een halve dessertlepel parelgort.

Hoofd: heerlijke plakjes buikspek, zacht en smeltend in de mond, met een swirl van pompoenzalf en… nou ja, je snapt het concept inmiddels.

Toe: een reepje eenvoudige broodpudding met een heerlijk bolletje mandarijnijs dat niet zoet was, en een melée aan drupjes mandarijnzalf en een doorzichtig manadarijnsapjessausje.

Glaasje bubbels, 2 glazen wijn p.p., beetje water, beetje brood, een kop koffie en 200 euro (inclusief fooi) later stonden we weer buiten.

Prima avond gehad, lekker gegeten, veel gelachen en heerlijk om ons heen gekeken naar de show die het ook is. Er was een tussengang waar de bediening met vloeibare stikstof in de weer ging. Er werd in een vijzel plukjes verse groene kruiden gedaan, overgoten met stikstof en moesten de gasten zelf hun kruiden vijzelen. Dan kwam er een bolletje ijs bij en moesten ze het met een lepel roeren en vervolgens opeten. En natuurlijk een gillende gin-tonic kaart met voor elke gin een pagina beschrijving en z’n eigen tonic, het glas gekoeld met ijs én stikstof en de gin geserveerd in een grote plastic injectiespuit. Oh ja, en bij het brood kregen we boter, olie een een steen van roze zout met een nootmuskaatrasp, konden we lekker zelf zout raspen. Een leuke vondst.

Conclusie: wij gaan niet voor de 11 gangen experience bij FG zelf. Iets experimenteler, vooral meer variatie gewenst. Technisch uitstekend, mooie ambiance.

Annemieke op 18 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 41 3032 AE Rotterdam

Over FG Food Labs*

FG Food Labs Restaurant* in Rotterdam verkent grenzen. ​Op zoek naar hoe raak een smaak eigenlijk getroffen kan worden. Hoe puur een ingrediënt kan zijn. Wat het precies is dat die ene, speciale herinnering terugbrengt.

Het restaurant is een intieme en industriële plek, middenin het trendy, nieuwe hart van Rotterdam. FG Food Labs breekt finaal met gevestigde ideeën over achtergrondmuziek en inrichting. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden