Knife fork icon red

FG Food Labs*

8,5 (269 reviews)

Wat 269 mensen zeggen over FG Food Labs*

8.5
(269 reviews)
Eten
8.8
Service
8.3
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"TOP"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijke bediening die voldoende tijd nam, prima eten, een geweldig dessert met verrassende smaken!

Tevreden klant op 06 september 2014

"Heerlijk eten, wel prijzig"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten bij FG Foodlabs. natuurlijk ook gekozen voor het supplement 'nitro vijzel', leuk om eens meegemaakt te hebben. Maar met wat wijn, een supplement en koffie toch een flink gepeperde rekening. In het voorjaar bij FG geweest en daar betaalde ik slechts zo'n €30 meer op het totaalbedrag maar zit ik wel b...

Lees hele review

Heerlijk gegeten bij FG Foodlabs. natuurlijk ook gekozen voor het supplement 'nitro vijzel', leuk om eens meegemaakt te hebben. Maar met wat wijn, een supplement en koffie toch een flink gepeperde rekening. In het voorjaar bij FG geweest en daar betaalde ik slechts zo'n €30 meer op het totaalbedrag maar zit ik wel bij een sterrenrestaurant te eten. Wellicht is de prijsverhouding bij Foodlabs een beetje zoek...

Bianca op 05 september 2014

"Laat echt indruk achter!"
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

Mooie combinatie van kreeftcocossoep met lekkere snijbonen en verrassend koolrolletje met daarnaast heerlijk gekruid stukje vis, maar twijfel een beetje aan de samenhang van het geheel. Zeer smaakvolle, creatieve vijf variaties van pompoen, waardoor je toch weer fan wordt van deze groente. Prachtige slow-gegaarde pr...

Lees hele review

Mooie combinatie van kreeftcocossoep met lekkere snijbonen en verrassend koolrolletje met daarnaast heerlijk gekruid stukje vis, maar twijfel een beetje aan de samenhang van het geheel. Zeer smaakvolle, creatieve vijf variaties van pompoen, waardoor je toch weer fan wordt van deze groente. Prachtige slow-gegaarde procureur, die net aan de goede kant van de garing zat met mooie knolcreme (maar welke knol). Top opgemaakt. Echt een aanrader. Technisch en esthetisch heel mooi uitgevoerd dessert boordevol creatieve vindingen, maar door zijn overwegende zoetheid wat minder spannend van contrasten. Wellicht zou de banaan muntmousse kunnen worden en de dragongelei wat frissere eucalyptusachtige uitvoering kunnen hebben. En als klap op de vuurpijl een Jamon Iberico zoals we die nog nooit zijn tegegekomen, zelfs niet in Spanje. Francois, we komen zeker terug en dan met de hele familie!

Arie en Dineke vd Kaaden op 04 september 2014

"Zalig gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond hebben we weer eens zalig gegeten bij Francois Geurds! We kiezen speciaal voor dit erg gezellige restaurant met uitstekende service en excellente bediening. En niet te vergeten het niet te versmaden eten! Francois, jij en je team hebben ons weer een heerlijke avond bezorgd! Bedankt!

Nathalie op 02 september 2014

"Gezellig en goed gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuke inrichting. Gastvrije bediening.
Prima eten. Dus alle facetten zijn positief. Voorbeeld van een leuk en lekker gerecht. Soepbord met cocos-heet soepje met snijboontjes met erop een plankje met heerlijk gegaarde schelvis en vistartaartje.

Jaap en Suzette op 01 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 41 3032 AE Rotterdam

Over FG Food Labs*

FG Food Labs (één Michelin ster) is gevestigd in een indrukwekkende spoortunnel onder de Rotterdamse Hofbogen. Het is een gastronomische reis die je je voor altijd zal herinneren.

Het restaurant is constant op zoek naar het ene gerecht dat bij jou een speciale herinnering oproept of een gevoel van voldoening creëert. Op het gebied van smaak is er geen enkele restaurant dat zo geavanceerd is als FG Food Labs. Er wordt naar niets minder dan perfectie gestreefd. Je verlaat het restaurant niet zonder voldoening.

Het restaurant heeft een relaxte sfeer waar je jezelf direct thuis voelt. Daarnaast is er ook terras dat als één van de mooiste van heel Nederland wordt beschouwd.

Laat je in de watten leggen door de culinaire creaties van FG Food Labs!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden