Singel 101

Frans, Modern, Italiaans
9,0 (203 reviews)
93%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Singel 101

Wat 203 mensen zeggen over Singel 101

9.0 Gebaseerd op 203 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Niet de moeite waard"
4.7 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 4

We hadden gereserveerd met het 3 gangen menu plus bubbels voor 33 euro. Bij binnenkomst wist de mannelijke ober dit niet. Al met al is dit restaurant niet wat het pretendeerde te zijn. We vonden de ober niet galant zoals op TheFork staat in de reviews maar met vlagen onbeleefde snelle man die weinig interesse voor z...

Lees hele review

We hadden gereserveerd met het 3 gangen menu plus bubbels voor 33 euro. Bij binnenkomst wist de mannelijke ober dit niet. Al met al is dit restaurant niet wat het pretendeerde te zijn. We vonden de ober niet galant zoals op TheFork staat in de reviews maar met vlagen onbeleefde snelle man die weinig interesse voor z’n gasten heeft. Bij binnenkomst probeerde hij alle gasten in plaats van een 3 gangen menu een 4 of 5 gangen te verkopen. Er werd gevraagd naar dieet wensen maar je kreeg amper tijd om je zegje te doen (rauw vlees nee hoor is er niet, rauwmelkse kazen nee hoor ook oké mooi!). Een vrouw aan een andere tafel zei liever geen vis te willen bij haar 5 gangen. De ober wilde wel ‘een uitzondering maken want daar hadden ze met de inkoop niet op gerekend’. Vervolgens kwam de ober terug bij haar om te vragen of ze we zeebaars wilde, nou goed vooruit, vervolgens kwam hij weer terug of ze niet ook schelvis filet wilde. Nee? Nou dan werd het voor mevrouw 4 gangen want er was geen alternatief. Het eten van ons was lekker op smaak En leuk gepresenteerd op het bord maar veel te weinig. we hadden echt niet genoeg gegeten na 3 gangen. Tussendoor kwam er een soort pomorori toastje voorbij of we er ieder 1 van het bord met 4 wilden pakken. De andere 2 gingen naar andere gasten. Uitleg bij de gerechten was er Vluchtig . Veel werd opgelost met de term fusion en moest je bij elkaar gewoon lekker opeten. glazen wijn werden mager ingeschonken wel 6 euro per glas. Besloten geen koffie meer te doen. De rekening kwam, 35 op ipv 33 pp voor het menu. We zijn er maar niet over begonnen. Bij het afrekenen vroeg meneer terwijl hij op het bonnetje keek wat we wilden afrekenen? Nou 82 euro zoals op het bonnetje stond. Hij was brutaal genoeg om nog een tweede keer om fooi te vragen; we wisten dat de fooi er niet bij in zat? Ja.. ongelooflijk. De koffie hebben we 100 meter verder op bij café van Zuylen besteld. We vonden het pretentieus, ongeïnteresseerd en onbeleefde bediening, het eten was lekker maar veel te weinig. De sfeer beneden was wel goed, als je boven zit zit je een stuk minder gezellig. Voor ons een afknapper en geen aanrader.

Linda Vriend op 15 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was bijzonder, onverwacht en heel erg lekker. De service en sfeer was warm! Kortom dankzij alle aandacht een geweldige avond.

Roos Schabracq op 08 februari 2020
Geverifiëerd

4.7 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 4

When entered the restaurant it smelled like a sewer. Despite that we decided to give it a try as the reviews were so positive.
There is one waiter and 1 cook. The food tasted good/ok.
It was quite hectic as the waiter had to serve all tables (it was quite full). This resulted in her not knowing what dish was bein...

Lees hele review

When entered the restaurant it smelled like a sewer. Despite that we decided to give it a try as the reviews were so positive.
There is one waiter and 1 cook. The food tasted good/ok.
It was quite hectic as the waiter had to serve all tables (it was quite full). This resulted in her not knowing what dish was being served/forgetting to bring the wine card etc. I felt bad for her, she was really trying, but it was just too much for one person alone.

I wouldn't go here again and wouldn't recommend it either.

Atiken op 07 februari 2020
Geverifiëerd

"Zeer smaakvol "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ten eerste een warm onthaal! Vervolgens een zeer smaakvol en mooi menu wat er geserveerd wordt. Allemaal nononsens.
Zeker een plek om naar terug te gaan

Alida Simoons op 02 februari 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Verrassend lekker eten , heerlijke amuses , goeie wijn , top service ! Absolute aanrader 👌 En zeer betaalbaar !

Ron De Jonge op 01 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Singel 101

Keuken: Frans, Modern, Italiaans

Aan de prachtige grachten van Amsterdam is het elegante restaurant Singel 101 gevestigd. In de internationale keuken wordt gewerkt met overheerlijk verse en biologische seizoensgebonden producten. De chef weet deze kwalitatief overheerlijke ingrediënten om te toveren in verrukkelijke gerechten die zorgen voor een unieke ervaring. Dankzij het smaakvolle interieur kan je genieten van de culinaire gerechten die met liefde geserveerd worden.

Wanneer kom jij kennismaken met deze voortreffelijke keuken en genieten van hoogstaande gerechten bij restaurant Singel 101?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden