Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 346 mensen zeggen over 't Misverstant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Elke gang een feestje in je mond met erg unieke smaken. Voor ons vernieuwend in de smaaksensaties.
Jammer dat de porties wat aan de kleine kant zijn zodat je die combinaties niet nog eens kunt proeven en langer beleven.
Na een lange periode van maar liefst zes jaar retour. De zaak is ondertussen aan de binnenzijde geheel vernieuwd, nog steeds stijlvol met luxe uitstraling en verschillende geschakelde ruimtes. Je komt binnen bij de bar, links een grote ruimte, meteen rechts na de ingang een smalle gang met drie tafels en erachte...
Lees hele reviewNa een lange periode van maar liefst zes jaar retour. De zaak is ondertussen aan de binnenzijde geheel vernieuwd, nog steeds stijlvol met luxe uitstraling en verschillende geschakelde ruimtes. Je komt binnen bij de bar, links een grote ruimte, meteen rechts na de ingang een smalle gang met drie tafels en erachter een knus hoekje met privé tafeltje. Het was een mooie nazomerdag dus het terras was ingedekt, we namen plaats onder de dakplatanen.
Als aperitief een droge Escapade Muscat 2018 van Domaine Vaquer die goed beviel. De patron cuisinier kwam onze wensen opnemen en presenteerde de eerste snacks. Een krokante cannelloni van wortel gevuld met humus en afgedopt met bieslook, erop dotjes met de smaken, koriander, ras-el-hanout en gezouten citroen. Zeer smaakvol.
Op een zwart schaaltje een tartelette waarin feta van Boxtelse waterbuffel met dotje van gekonfijte tomaat, afgewerkt met en crispy sliertjes en poeder van prei.
De amuse kwam in een wit cocktailglas met gouden binnenzijde. Thaise kreeftensoep waarin een quenelle farce van kreeft aangemaakt met tom kha, druppels olie van kaffir lime en crispy bieslook. Die smaakte naar meer, heerlijk!
De eerste wijn werd keurig gepresenteerd, Dido "La Solució Rosa" 2017 van La Universal, rijk aroma met tonen van rijpe watermeloen, in de mond complex en redelijk krachtig met een subtiel bittertje in de afdronk. Ernaast een tweeluik. Om te starten een beignet van krab in een granité van yuzu. Top gemaakt met sappige vulling van krab wat heerlijk combineerde met de heerlijke zuren van yuzu die de wijn lekkerder maakte.
Op een dik wit bord een frisse kruiden vinaigrette waarin een platte cilinder delicate Noordzeekrabsalade, erop een quenelle kaviaar, bolletjes van groene appel en dotje crème van lavas. Hele verfijnde smaken waarnaast ik de wijn net wat te krachtig vond. (8)
Door met een luxe klassieker, Chablis 1er Cru "Les Forêtes" 2018 van Domaine Henri Costal geschonken in een prachtig glas. Uit de keuken een krokant gebakken zeebaarsfilet in een schuimige dashi saus met verschillende structuren van radijs, ziltig blaadje gepofte rode zeesla en krokantje van zeewier. Mooie pure smaken en prima cuisson, het hapje met de zeesla vond ik het lekkerst, de wijn maakte het allemaal nog lekkerder. (8,25)
Uit Côtes du Rhône Villages een witte Ciel Etoile Visan 2018 van Domaine au 7ème Clos, biologisch gemaakt van Roussanne en Marsanne in een volle stijl. De keukenchef presenteerde de geroosterde langoustine staart gekruid met Hindoestaanse kerrie waarbij verschillende structuren en bereidingen van wortel en krokantjes van ras-el-hanout, aan tafel afgewerkt met een romige Noilly Pratsaus. Pure smaken met subtiele Aziatische toetsen waarnaast de wijn keurig in balans was. (8,25)
In een mooi groot glas een Italiaanse topper voor bij het pièce. Flor di Uis 2016 van Vie di Romans uit Friuli van voornamelijk Malvasia Istriana, super verfijnd, complex en geconcentreerd. Uit de keuken een klassieke presentatie van een signature gerecht. Een dikke gegrilde tarbotfilet met pancetta op een bedje van zuurkool met aardappelpuree, in een schuimige saus van eekhoorntjesbrood. Afgewerkt met gebakken cantharellen en krokantjes van zuurkool. Een echte klassieker met volle smaken en aangename zuren die door de wijn naar een nog hoger niveau klom, toppie. (9,25)
Voor bij het dessert een Gewürztraminer Cuvée Particuliѐre 2014 van Jean Sipp uit de Alsace, tikje zwoel met een toets van rijpe lychee. In een aparte bruine schaal een strakke presentatie. Verschillende bereidingen en structuren van chocolade aangemaakt met yuzu en bergamot waarbij een bolletje palmsuiker ijs, dulce de leche en sausje van verveine. Krachtige ronde smaken met frisse toetsen die de heerlijke wijn wat weg drukte. (8)
Als afsluiter een krachtige espresso met een drietal heerlijke friandises.
Bediening was zeer goed tot uitstekend verzorgd door de sommelier ondersteund door het hele gezellige keukenteam.
Samengevat was het een hele fijne middag, gerechten in klassieke stijl met subtiele Aziatische invloeden gemaakt door een ervaren keukenteam. Ernaast prima wijnen die helaas niet allemaal even zorgvuldig geselecteerd waren. Dit in een hele gezellige ambiance op het terras onder de dakplatanen. Bedankt.
Heerlijk gegeten!! Top bediening.wel kleine porties. Voor vrouw voldoende voor man iets te weinig. Maar het was top!!
Een geslaagd culinair festijn met heerlijke wijnen als herinnering aan een bijzondere privé moment.
elke gerecht heeft ons aangenaam verrast
Plattegrond Alle restaurantdeals in Vught e.o.
Over 't Misverstant
Keuken: Frans
Bij het sfeervolle restaurant 't Misverstant in het rustige Vught draait het om de gasten te verwennen. Dat wordt gedaan met de beste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap.
Er wordt gekookt met het oog op duurzaamheid. Duurzaamheid is erg belangrijk voor 't Misverstant. De vis die gebruikt wordt heeft een MSC-keurmerk. Zoveel mogelijk van de ingrediënten komen uit de eigen streek en deze ingredienten zijn ook seizoensgebonden. De chef kan ook rekening houden met eventuele dieetwensen van de gasten. Voor een onvergetelijke middag of avond moet je bij restaurant 't Misverstant zijn.
Ervaar snel de culinaire creaties van restaurant 't Misverstant!