Knife fork icon red

't Misverstant

8,4 (330 reviews)

Wat 330 mensen zeggen over 't Misverstant

8.4
(330 reviews)
Eten
8.9
Service
8.3
Sfeer
8.1
Schrijf een review

7.3 Keuken 9 | Service 5 | Sfeer 8

Het eten was echt top. Originele combinaties, mooi opgediend en erg smakelijk. De bijpassende wijnen waren ook zeer goed, alleen kwamen die bij het voor- en nagerecht veel te laat. Betalen van de rekening kostte bijna een half uur. Het was duidelijk dat de bediening de drukte niet aankon. Naar het einde toe werd er ...

Lees hele review

Het eten was echt top. Originele combinaties, mooi opgediend en erg smakelijk. De bijpassende wijnen waren ook zeer goed, alleen kwamen die bij het voor- en nagerecht veel te laat. Betalen van de rekening kostte bijna een half uur. Het was duidelijk dat de bediening de drukte niet aankon. Naar het einde toe werd er ook geen moeite meer gedaan naar ons toe om dit enigszins recht te trekken. Dat was jammer en deed teniet aan het voortreffelijke eten.

monique joosten op 26 augustus 2010

5.3 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 5

Het eten was redelijk goed. Maar de bediening was zeer slecht. Diverse malen twee maal moeten vragen om wijn, omdat die vergeten werd te serveren. Koks en personeel lopen tussen de tafels door met voorraad van eten en drinken, wat ze buiten moeten gaan halen zoals half afgemaakte desserts. Vuile glazen en lege fless...

Lees hele review

Het eten was redelijk goed. Maar de bediening was zeer slecht. Diverse malen twee maal moeten vragen om wijn, omdat die vergeten werd te serveren. Koks en personeel lopen tussen de tafels door met voorraad van eten en drinken, wat ze buiten moeten gaan halen zoals half afgemaakte desserts. Vuile glazen en lege flessen worden op een site table midden in de zaak neer gezet naast een tafel waar mensen aan zitten te dineren. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als laatste opmerking 6 euro voor een kopje koffie vind ik toch wel heel erg veel geld.

Francis Hartsuijker op 25 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

leuk restaurant, tenminste als je achter kunt zitten. eten goed, juiste porties
huiswijnen zeer goede prijs /kwaliteitsverh.
wij aten met vieren

Marion Bonte op 25 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Verrassende gerechten en prima bediening.
We komen graag nog een keer terug.

Sophie Verhoeven op 25 augustus 2010

8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Heel sfeervol ,goede servive en het dessert was het lekkerste .

P Bertrums op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vught e.o.

Kampdijklaan 80 5263 CK Vught

Over 't Misverstant

Bij het sfeervolle restaurant 't Misverstant in het rustige Vught draait het om de gasten te verwennen. Dat wordt gedaan met de beste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap.

Er wordt gekookt met het oog op duurzaamheid. Duurzaamheid is erg belangrijk voor 't Misverstant. De vis die gebruikt wordt heeft een MSC-keurmerk. Zoveel mogelijk van de ingrediënten komen uit de eigen streek en deze ingredienten zijn ook seizoensgebonden. De chef kan ook rekening houden met eventuele dieetwensen van de gasten. Voor een onvergetelijke middag of avond moet je bij restaurant 't Misverstant zijn.

Ervaar snel de culinaire creaties van restaurant 't Misverstant!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Vught e.o.
812706eb15

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden