Knife fork icon red

Ratatouille Food & Wine*

€ 49,-

4-gangen Michelin lunch

Ratatouille Food & Wine*

9,2 (250 reviews)

4-gangen Michelin lunch € 49,-

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 49,-

TIP! Restaurant Ratatouille Food & Wine* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Ratatouille Food & Wine* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Ratatouille Food & Wine*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Spectaculair 4-gangen Michelin diner + 3 amuses
€ 49,-

TIP! Restaurant Ratatouille Food & Wine* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Met de combinatie van topproducten kan je verrassen, dat bewijst chef Jaring. Hij slaagt er in om telkens een heerlijke harmonie te creëren tussen ingrediënten en smaken, het zijn de details die het hem doen. Dit fraaie restaurant is ondergebracht in een prachtig pand.

Boek snel deze unieke Diningcity deal bij restaurant Ratatouille Food & Wine* in Haarlem waar chef kok Jozua Jaring en zijn brigade een fantastisch 4-gangen sterren diner voor jou bereiden voor maar € 49, - per persoon.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Spectaculair 6-gangen Michelin diner + 3 amuses
€ 69,-

TIP! Restaurant Ratatouille Food & Wine* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

De gasten van Dining With The Stars hebben restaurant Ratatouille Food & Wine* beoordeeld als 1 van de winnaars. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 6-gangen diner voor maar € 69,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 250 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*

9.2
(250 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten bij Ratatouille"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Voor de eerste keer in dit restaurant gegeten tijdens de Restaurantweek. Het personeel is erg vriendelijk en de service was zeer goed. De bediening geeft een goede uitleg bij zowel de wijnen als het eten. Het eten was erg lekker, goede prijs/kwaliteit. verhouding.

GB op 25 maart 2014

"Restaurantweek"
8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

Mooi restaurant met een gezellige sfeer en goede bediening. Het eten was erg goed alleen de combinaties van smaken vond ik niet altijd kloppen.

Celine op 24 maart 2014

"Heerlijk en verrassend gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben hier tijdens de restaurantweek gegeten en waren bijzonder positief verrast.
Goed samengesteld diner. Keuken heeft laten zien wat ze kan (en dat is veel!) Prachtig opgemaakte borden, veel verschillende en verrassende smaken binnen 1 gerecht. Service was goed, niet te formeel. Wij komen zeker hier terug. Een aanrader!

Paul Strik op 23 maart 2014

"Verrassend en heerlijk"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben heerlijk geluncht bij Ratatouille. Wij kenden dit restaurant nog niet en zijn afgegaan op foto's en recensies. De Restaurantweek vinden wij een leuke gelegenheid om een voor ons nieuw restaurant te leren kennen en bij dit restaurant waren we anders nooit gekomen. Het restaurant ziet er van buiten wat onop...

Lees hele review

Wij hebben heerlijk geluncht bij Ratatouille. Wij kenden dit restaurant nog niet en zijn afgegaan op foto's en recensies. De Restaurantweek vinden wij een leuke gelegenheid om een voor ons nieuw restaurant te leren kennen en bij dit restaurant waren we anders nooit gekomen. Het restaurant ziet er van buiten wat onopvallend uit en de inrichting oogt niet zo bijzonder. Het heeft meer wat weg van een eetcafé dan van een chique restaurant. Het was niet druk, er waren nog twee andere tafels bezet. De sfeer was prettig en ontspannen.
De bediening was uitstekend. We werden goed geadviseerd over de wijn en men was op de hoogte van onze eetwensen en hield daar rekening mee.
De amuse zag er mooi uit en was leuk gepresenteerd. Wanneer je de macaron van rode biet en de madeleine met blauwe kaas op had, zat er onder een dekseltje nog een derde verrassing.
Het voorgerecht was gemarineerde zalm in borsjt. de zalm was zacht van structuur en verfijnd van smaak, lekker met wat knapperige groente er omheen.
Het hoofdgerecht was gegrilde zeebaars met daarbij aardappel en champignon. De zeebaars was perfect!
Het dessert was een warm chocolade taartje met ijs en ananassaus en een karamelwafeltje.
Wij vonden de gerechten erg lekker. Prima smaakcombinaties!
Wij hebben een heerlijke middag gehad en raden dit restaurant zeker aan. Dit restaurant verdiend meer bekendheid!

Saskia op 23 maart 2014

"Uitstekend"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Niets dan lof over Ratatouille. We hebben gebruik gemaakt van de Restaurant Week-aanbieding en werden getrakteerd op een verrassingsmenu dat ook daadwerkelijk bestond uit alleen maar verrassingen, positieve verrassingen welteverstaan! We begonnen met drie originele en uiterst smaakvolle amuses, waarvan met name de m...

Lees hele review

Niets dan lof over Ratatouille. We hebben gebruik gemaakt van de Restaurant Week-aanbieding en werden getrakteerd op een verrassingsmenu dat ook daadwerkelijk bestond uit alleen maar verrassingen, positieve verrassingen welteverstaan! We begonnen met drie originele en uiterst smaakvolle amuses, waarvan met name de macaron van biet en foie gras een 10+ gerechtje. Vervolgens werd er een net zo origineel voorgerecht geserveerd: zacht gegaarde zalm. Ook het hoofdgerecht zag er prachtig uit, was verfijnd en uiterst smakelijk. Het nagerecht van het RW-arrangement hebben wij verruild voor een mooi kaasplankje. De bediening is vriendelijk, de ambiance is warm. Al met al is Ratatouille een aanwinst voor Haarlem en een aanrader voor iedereen die van verrassingen houdt!

Julia Waring op 22 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Spaarne 96 2011 CL Haarlem

Over Ratatouille Food & Wine*

Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten. Ook is er keuze uit sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden