Knife fork icon red

De Witte Zwaan

€ 72,50 € 52,50

Overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses

De Witte Zwaan

9,3 (95 reviews)

Overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses € 72,50 € 52,50

Reserveer een tafel

Deal
Overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses
€ 72,50 € 52,50

Een ontspannen avond genieten van creatieve gerechten? Dan ben je bij restaurant De Witte Zwaan in De Bilt aan het juiste adres! Aan het roer van de keuken staat Timo Agterberg. Hij kookt graag met smaakvolle seizoensproducten van eersteklas kwaliteit, daarbij rekening houdend met respect en liefde voor de natuur. Laat je daarbij door de gastvrouw van De Witte Zwaan, Danique Haaksmans, helemaal in de watten leggen. Geniet hier van een culinaire reis dankzij de ongedwongen sfeer, de fenomenale gerechten en de fantastische gastvrijheid.

Wil je dit allemaal zelf ervaren? Wacht dan niet langer en reserveer snel een overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses voor slechts € 52,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Gastronomisch 4-gangen diner inclusief 4 amuses
€ 52,50 € 42,-

Heb jij zin om op een exclusieve culinaire reis te gaan? Dan ben je bij restaurant De Witte Zwaan in De Bilt aan het goede adres. Hier kun je genieten van de voortreffelijke en creatieve gerechten van chef Timo Agterberg en zijn team. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensgebonden en verse ingrediënten van sublieme kwaliteit. De ongedwongen sfeer en de fantastische gastvrijheid van gastvrouw Danique Haaksman zal de reis compleet maken en zorgen voor een fenomenale avond.

Met wie kom jij je genieten van het voortreffelijke 4-gangen diner inclusief 4 amuses voor slechts € 42,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen lunch
€ 30,-

Een middagje culinair genieten in de Bilt? Breng dan snel een bezoekje aan restaurant De Witte Zwaan! Chef Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende smaakcombinaties van diverse ingrediënten. Creativiteit, passie, gedrevenheid en hartstocht zijn elementen die ontzettend belangrijk zijn in dit restaurant. Daarnaast staat gastvrijheid ook hoog in het vaandel. Laat je hier verwennen door alle fenomenale gerechten en de vriendelijkheid van het personeel.

Wil je dit graag zelf ervaren tijdens een overheerlijke lunch? Wacht dan niet langer en boek nu snel deze waanzinnige 3-gangen lunch voor slechts € 30,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 95 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.3
(95 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Heerlijk genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het vier gangen menu was een heerlijke aaneenschakeling van mooi gepresenteerde en zeer subtiel smakende hapjes in een prettige rustige omgeving zonder muziek. We hebben 3 uur lang genoten.

Sophie en Ruud Smeenk op 23 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 23 oktober 2019

Goedenavond mevrouw en meneer Smeenk, hartelijk dank voor uw recensie! Fijn te lezen dat jullie hebben genoten. Graag tot ziens in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Al bij het eerste gerecht tevredenheid."
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer goede ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.
Zijn onder de indruk van wat er met het fenomeen "SMAAK" bereikt wordt.

Otto Heselhaus op 11 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 11 oktober 2019

Dank voor uw recensie! Graag tot ziens namens team de Witte Zwaan


"Heerlijk gegeten, muziek irritant "
6.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 4

Diner was weer top, amuses heel apart en heerlijk, muziek te aanwezig, was geen achtergrond muziek, ik vond het meer gejengel en ook heel vaak zelfde gezang, ieder zijn smaak maar wissel dan wat meer af, jammer, het stoorde mij echt.

jose knol op 09 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Hallo mevrouw Knol, bedankt voor uw review en feedback. We hopen u graag terug te zien in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk en creatief, Nice play with expectations on sweet and savory... such as savory ice cream and macaroons

Kate pearson op 03 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 oktober 2019

Dear Mrs. Pearson, thank you for your review! We hope to see you again in our restaurant. Kind regards, Danique - team de Witte Zwaan


"Uitmuntend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer geweldig gegeten bij De Witte Zwaan! Uitgangspunt was net als vorig jaar het Restaurantweek-menu, maar de voorgestelde extra's waren dermate aantrekkelijk dat we er gemakkelijk in meegingen. Geen spijt van gehad: weer perfecte smaakcombinaties, originaliteit en spannend opgemaakte gerechten. Het personeel licht...

Lees hele review

Weer geweldig gegeten bij De Witte Zwaan! Uitgangspunt was net als vorig jaar het Restaurantweek-menu, maar de voorgestelde extra's waren dermate aantrekkelijk dat we er gemakkelijk in meegingen. Geen spijt van gehad: weer perfecte smaakcombinaties, originaliteit en spannend opgemaakte gerechten. Het personeel licht alles wat op tafel komt zeer kundig en enthousiast toe. Een absolute aanrader dus. Wij komen zeker weer terug.

Roland van der Giessen op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 02 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw review, graag tot ziens!

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden