Knife fork icon red

De Witte Zwaan

€ 72,50 € 52,50

Overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses

De Witte Zwaan

9,3 (95 reviews)

Overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses € 72,50 € 52,50

Reserveer een tafel

Deal
Overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses
€ 72,50 € 52,50

Een ontspannen avond genieten van creatieve gerechten? Dan ben je bij restaurant De Witte Zwaan in De Bilt aan het juiste adres! Aan het roer van de keuken staat Timo Agterberg. Hij kookt graag met smaakvolle seizoensproducten van eersteklas kwaliteit, daarbij rekening houdend met respect en liefde voor de natuur. Laat je daarbij door de gastvrouw van De Witte Zwaan, Danique Haaksmans, helemaal in de watten leggen. Geniet hier van een culinaire reis dankzij de ongedwongen sfeer, de fenomenale gerechten en de fantastische gastvrijheid.

Wil je dit allemaal zelf ervaren? Wacht dan niet langer en reserveer snel een overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses voor slechts € 52,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Gastronomisch 4-gangen diner inclusief 4 amuses
€ 52,50 € 42,-

Heb jij zin om op een exclusieve culinaire reis te gaan? Dan ben je bij restaurant De Witte Zwaan in De Bilt aan het goede adres. Hier kun je genieten van de voortreffelijke en creatieve gerechten van chef Timo Agterberg en zijn team. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensgebonden en verse ingrediënten van sublieme kwaliteit. De ongedwongen sfeer en de fantastische gastvrijheid van gastvrouw Danique Haaksman zal de reis compleet maken en zorgen voor een fenomenale avond.

Met wie kom jij je genieten van het voortreffelijke 4-gangen diner inclusief 4 amuses voor slechts € 42,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen lunch
€ 30,-

Een middagje culinair genieten in de Bilt? Breng dan snel een bezoekje aan restaurant De Witte Zwaan! Chef Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende smaakcombinaties van diverse ingrediënten. Creativiteit, passie, gedrevenheid en hartstocht zijn elementen die ontzettend belangrijk zijn in dit restaurant. Daarnaast staat gastvrijheid ook hoog in het vaandel. Laat je hier verwennen door alle fenomenale gerechten en de vriendelijkheid van het personeel.

Wil je dit graag zelf ervaren tijdens een overheerlijke lunch? Wacht dan niet langer en boek nu snel deze waanzinnige 3-gangen lunch voor slechts € 30,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 95 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.3
(95 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top, heerlijke gerechten. Mooi van smaak en mooi opgediend. Vriendelijke bediening. Puntje van aandacht is de factuur.

Ronald Baas op 30 november 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 december 2019

Goedemiddag meneer Baas, hartelijk dank voor uw bezoek aan ons restaurant en recensie! We hopen u graag terug te zien. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


3.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 3

De ideeën zijn leuk, maar slechts bij uitzondering goed uitgevoerd. De amuses waren goed, maar de daadwerkelijke gerechten waren afwisselend saai tot matig. De 'bijpassende' wijnen waren niet zo bijzonder en in het geval van de roggevleugel (die weinig smaak had) overstemde de wijn het gerecht volledig. Voor de prij...

Lees hele review

De ideeën zijn leuk, maar slechts bij uitzondering goed uitgevoerd. De amuses waren goed, maar de daadwerkelijke gerechten waren afwisselend saai tot matig. De 'bijpassende' wijnen waren niet zo bijzonder en in het geval van de roggevleugel (die weinig smaak had) overstemde de wijn het gerecht volledig. Voor de prijs die je hier betaalt had ik veel meer verwacht. De bediening was vriendelijk, maar wat afstandelijk en onhandig. De eerste paar gangen voelden nogal gehaast en toen moesten we ineens een half uur op een gang wachten. Tussendoor werd nog gevraagd of we een extra broodje wilden (kwaliteit luxe afbakbroodje van de AH), maar die kwam pas net voor de volgende gang. We voelden ons regelmatig een beetje vergeten, en dat terwijl we naast de keuken zaten en alle bediening dus langs ons kwam lopen. We hebben de rekening betaald na de 5e gang, omdat mijn vriend zich misselijk voelde (onduidelijk of het met het eten te maken had, maar wel vreemd) en we eigenlijk beiden liever naar huis gingen. We kwamen qua rekening uit op 185 euro voor 2x een gin tonic (die was wel erg lekker) 6 gangen (vooruit, daar hadden ze op gerekend) + 5 halve glazen wijn + een fles water van 5,50. Geen aanrader dus en nogal zonde van het geld.

Nah op 30 november 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 december 2019

Beste Dewi Heijnes, bedankt voor uw recensie en uitgebreide feedback. We vinden het uiteraard erg vervelend om te lezen dat u het diner op deze manier heeft ervaren en hadden dit graag op de avond zelf vernomen om er direct iets mee te kunnen doen. Helaas gaf u toen aan dat alles naar wens was en dat het eerder vertrekken niet in relatie stond met de kwaliteit van het eten. We willen dit toch graag compenseren met een dinerbon, zou u uw adresgegevens willen mailen naar [email protected]? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Danique Haaksman - team de Witte Zwaan


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassend goed, sterwaardig. Ieder gerecht, maar ook zeker de amuses echte smaaksensaties. Kleine schilderijtjes en heerlijk bij elkaar passend.
Mooie proeverij van verschillende variaties met oesters. Ga zeker en heel snel nog een keer terug!

Ron op 09 november 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 09 november 2019

Goedemiddag Ron, hartelijk dank voor uw review! Leuk te lezen dat u zo heeft genoten. We hopen u graag terug te zien in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Helemaal top!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben gisteravond gegeten bij de Witte Zwaan met 10 personen. Alle gerechten waren heerlijk en een plaatje om te zien.
Hele vriendelijke bediening en lekkere wijn. Kortom, wij hebben genoten en een topavond gehad! Hartelijk bedankt team de Witte Zwaan.

Betty Kriekaard op 03 november 2019
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 november 2019

Goedenavond mevrouw Kriekaard, hartelijk dank voor uw recensie! Fijn te lezen dat u heeft genoten! We hopen u graag weer terug te zien in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Geweldig genoten"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Elke gang van ons 6 gangen arrangement wat een cadeautje en verassend..Minimaal en ster waardig

Ton Houweling op 31 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 31 oktober 2019

Goedenavond meneer Houweling, hartelijk dank voor uw recensie! Leuk om te lezen dat u zo heeft genoten. Graag tot ziens in ons restaurant! Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden